Gracz nie do ruszenia

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ojciecZBP, 17 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ojciecZBP

ojciecZBP Czeladnik forum

BA_Tefnut Trzymam Cię za słowo! i zdaje się że nie tylko ja ale i inni nieliczni już niestety uczciwi gracze.co prawda jestem już dość wiekowy i znając szybkość z jaką działa szacowne BP ,mogę tego nie doczekać ale jednak mam nadzieję ,a ta jak wiadomo umiera ostatnia .Pozdrawiam

SMOD_Lilith i ۞RΣK†N۞ lubią to.
  2. 乇キ乇-キ尺odo

乇キ乇-キ尺odo Okazjonalny autor

Nie tylko ty czekasz aż pobanują nieuczciwych używających błędów kodu gry. Najlepiej permanentnie jak to obiecują od dłuższego czasu :)

3. Hulio1234

Hulio1234 Aktywny autor

Ja grę swoim głównym kontem skończyłem 4 lata temu kiedy doszło do tego że ten kto nie puszczał bota na pergu lub na niewidce bota na bony to nie miał co szukać w grze. No chyba że co MHH puszczal przelew na kilkaset pln. Błędy były zawsze i będą pamiętam gracza który wyprodukował miliony kul szrapnelowych korzystając z bugu i BP nigdy nikomu nic nie zrobiło. Wszyscy wiedzieli kto to robił ale że Ci gracze zawsze robili przelewy to BP nic nie robiło. Jeżeli myślicie że zrobi coś teraz to się mylicie. Co najwyżej zbanują 1-2 konta które nie zasilają konta BP realna kasą i tyle. Sprawa trochę przycichnie a proceder będzie trwał dalej. Dlatego lepiej mieć to wszystko w 4 literach.

4. _Ber$erK_

_Ber$erK_ Aktywny autor

Ciekawe kiedy będą widoczne pierwsze ,,efekty" tego.

BlackPearl§ lubi to.
  5. ojciecZBP

ojciecZBP Czeladnik forum

Witam Wszystkich czytelników :) no fakt BP dało kilka banów ale gracze dalej jadą na programach i boniary są na wielu mapach !wystarczy popływać nocą :)nie będe pisał ani nicków ani gdzie .widzę że oszuści mają się dobrze :)ale dziwię się BP.bo jak chce od nas kaske to NIKT nie da kasy do gry gdzie można grać na mykach ,i programach -bo po co ?

6. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Zgadzam się bardzo często widzę takich graczy teraz to oni nawet w dzień pływają i nie boją się że dostaną bana wystarczy przełynąc sobie po paru mapkach i wszystko będzie jasne ja wiem kto pływa ale nie będę wymieniał nicków :rolleyes:

7. I-LOVE-POLAND™®

I-LOVE-POLAND™® Czeladnik forum

7000 banów na wszystkie serwery śmiech na sali :D z 3x tyle powinno polecieć co najmniej ale co zrobić jak bp nic nie robi :D ?

8. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Gdzie Ty masz napisane że to z wszystkich serwerów ???? bo jakoś takiej informacji nie widziałem :) chodzi o nasz serwer PL1

9. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To tłoczno tam u was na tym pl1 :D 135 osob na jedna mape przypada :D

10. »ARTYSTA◊ЯРK«™

»ARTYSTA◊ЯРK«™ Czeladnik forum

Ja widzę ttylko po kilka a nie 135 :D jakieś błędy :D:D

11. Czarujący_Aruśś®

Czarujący_Aruśś® Czeladnik forum

Przynajmniej jest zabawa.

12. †ZARAZA†

†ZARAZA† Czeladnik forum

wielki OjciecZBP i I-Love-poland bo wy tacy czyści i uczciwi , a nie raz wasze konta latały na tak zwanych boniarkach , a teraz sie wypieracie wszystkiego , że uczciwi ... widze ze topki bolą słabi jesteście dostajecie topke i już na forum albo tikety piszecie bo miał większą salwe albo coś .. śmieszni jesteście tyle na wasz temat

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak aktywności w temacie od dawna. Zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.