Grupowa mapa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wlaziak, 19 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Czy jest mozliwosc naprawienia wtyki na grupowej ? Co chwile tylko na tej mapie wywala na innych nie . A jest to strata herby kulki i nic się nie dostaje

2. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

U mnie wywala z kazdej ja nie wiem gdzie lezy ten problem wydaje mi sie ze to 10min i naprawione ale dla ekipy sie widocznie nie chce

3. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

i oczywiście bp nie przyznaje pojedynczej rekompensaty jeżeli problem będzie dotyczył innych graczy to wtedy wszyscy otrzymają rekompensatę tak mi odpisali , wiec może jakiś mod zgłosi ten błąd co...

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Problem graczy z lagami na mapie grupowej został już zgłoszony jakiś czas temu.
    Sugeruje wyczyścić ciasteczka a także włączyć wzmocnienia, sądzę że nawet jeśli to nie rozwiąże całkiem problemu to jednak może być pomocne w tej sytuacji.

5. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

To da mi to tyle ze wywali mi wtyczkę w drugiej minucie a nie zaraz po wejściu i tylko się z amunicji wystrzelam :confused::mad:
    Ta mapka to porażka totalna BP :confused:
    Specjalnie dla przejscia tej mapki nowego kompa raczej kupował nie będę a nie wiem czy i to by pomogło :confused:

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

weszlem odrazu mnie wywalilo dzieki bogu udalo sie na nia wrocic i jeszcze skora wpadla

7. sirPatryk

sirPatryk Okazjonalny autor

wciaz wywala z mapy grupowej strata herbow i jnieotrzymywanie perel na 7 wejść jedna zrobiona normalnie reszta zostales wyrzucony z mapy cos was pogielo chyba ze naprawione zostało

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2017
  8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Akcja specjalna zakończona - temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.