Grupowe zadania

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Roman52, 31 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jestem

1. Za

24 głos(ów)
    77,4%
  2. Przeciw

7 głos(ów)
    22,6%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Witam, w pewnej grze od BP z dinozaurami można wykonywać zadania grupowe zapraszając innych graczy do zadania. Proponuję takie coś wprowadzić tutaj.

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

I to by mialo sens, pomysl fajny :p

Roman52 lubi to.
  3. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

ale np. jakie zadania? Misje są na tyle proste że raczej sam dasz sobie radę i nie potrzebujesz do tego pomocy? może nawet fajny pomysł ale nie widzę właściwego celu dla niego w tej grze... Może wyjaśnij to wstrzymam się z oddaniem głosu na razie

4. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Cel jest taki ,że możesz robić misje razem z kolegą. W pewnej grze od BP z dinozaurami się to sprawdza, zapraszasz tam każdego kogo chcesz do każdego zadania.

5. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

skoro tak to widzisz to pomysł całkiem spoko :D

Obstawiamy ile błędów wyjdzie po wprowadzeniu? :eek:

6. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

O bledach to lepiej nie gadac, ale inicjatywa jest spoko. Taki powrot do czasow jak testy sie robilo cala banda, albo wroga odciagali inni od bota zebys Ty mial go na hita, piekne to bylo :p

8. †Naznaczona†

†Naznaczona† Młodszy ekspert

Jareczku ale to już nie wróci :(

9. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Dorotko zdajesobie sprawe, ale prznajmniej jeszcze pare osob pamieta i mozna powspominac :p

10. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

Do niczego ten pomysł jak mam sam sobie radze a kolegów mam tylko do topienia

11. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

ale to moze to wprowadza fajnie by bylo to nie mialo by formy misji tylko cos jak taka arena albo zadania ze gracze topia boty i szukaja np klucza albo czegos i zawoza go do jakiegos statku lub portu i przechodza na nastepny poziom a na samym koncu jakas mila nagroda np perelki kule zloto pd

12. Sugerujesz coś w stylu miniturniejów?
    Niewiele to ma chyba wspólnego z tematem o grupach ale podoba mi się twoja wizja :)

13. daragonmt5

daragonmt5 Aktywny autor

nie do konca chodzi mi o zadania albo grupowych misji z bractwem

14. Pomysł fajny, czego o Twoich wcześniejszych pomysłach nie mogę powiedzieć... Nowe misje, jakieś zadania - może być. Myślę że wtedy większość miała by co robić nie tylko w Eventy.

15. hitaka

hitaka Młodszy ekspert

Witam

Dlaczego tylko z kolegą?!, a nie tak jak ma to miejsce z grupą, czyli max 5 osób.
    Ja widzę to tak, że zapraszam do grupy, mam tam do wyboru opcję wszystko zaliczane na gracza z koroną i jedziemy.
    W ten sposób możemy robić testy pirata (dwóch bije bota, jeden potworka), misje te późniejsze (bo wczesne samemu można ogarnąć), wszelkiego rodzaju bicie botów NPC oraz eventowych i wszystko będzie zaliczane na konto jednej osoby bez potrzeby pozostawiania na tzw. ostatniego hita. Przede wszystkim jednak, Testy pirata, które wymagają sporo czasu.

Jak już dany pirat zrobi test, czy też inną misję, to może przekazać koronę innemu graczowi i teraz na jego konto zaliczane będzie.

Takie rozwiązanie może by zachęciło nowych graczy do rozpoczęcia przygody z SF.

Pozdrawiam

16. *Martysia*

*Martysia* Czeladnik forum

Pomysł fajny..qesty grupowe ale by była możliwość od 2-5 graczy ..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.