Grupowka

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika s_nastar, 23 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Robię grupowe mapy na dwa konta i wszystko jest ok(oba konta nie są razem na grupowej). Po zalogowaniu 3 konta i "zachodzeniu" mapy morza na wspomniane wcześniej 2 inne mapy morza, wywala wszystkie 3 konta z efektem " dezerter" na 15 min. Wyskakuje okienko serwer gry niedostępny i połącz ponownie tak jakby mi neta odcinalo ale net jest cały czas( a nawet jeśli by wywaliło neta to po prze logowaniu powinienem być dalej na mapie) , sprawdzałem. Myślę że jest zaimplementowany jakiś system podcoagajacy to pod granie na jakimś niedozwolonym programie. W dzienniku wpis jest otrzymałeś efekt dezerter powód: przełączenie mapy. Pushing to nie jest bo nie ma interakcji pomiędzy kontami, każde na innej grupowe, skąd zatem rozłączenie i wywalenie z mapy bo mógłbym przecież i na 10 kont grac? Opisałem sprawę do PT a oni odpisali że widocznie problem z netem i gadaj z nimi, jakieś pomysły co można zrobić w takiej sytuacji?

2. ๖ۣۜBelfego®™

๖ۣۜBelfego®™ Zaawansowany

Z tego co wiem nie możesz wchodzić 2 kontami na tą samą mapę, jest to tzw pushing w regulaminie gry opisany. Ale może ktoś z ekipy się wypowie BA lub GTL?

3. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Przecież napisałem że konta są na innych grupowkach, razem nie są, wchodzę randomowo, net też cały czas jest, nie ma żadnych przerw w dostawie, jedyny problem to moje podejrzenie że jednak ich system wykrywa nakładanie się map morza, kart czy jak zwal, jedna na druga, i dlatego wywala z de buffem dezerter, bo nawet jak opisałem z dziennika jest wpis, powod: przełączenie mapy, cokolwiek to znaczy. Poki co ekipa nie potrafi się do tego odnieść, PT też :/

Mam nawet podejrzenie że może być za to de buff, bo na poprzednich eventach otrzymałem de buffa, grając w ten sposób na grupowkach, jest to jednak dozwolone w myśl regulaminu, bo żadne konto nie jest z innym w tym samym czasie na grupowce , PT jednak twierdzila że korzystałem z nielegalnego oprogramowania gdzie nie korzystałem, zapewniam, nie używam żadnych botów, ale skoro dostałem de buffa za rzekomego bota, to jak poprosiłem PT o wskazanie konkretnego czasu, dni kiedy na rzekomym bocie PŁYWAŁEM nie potrafili się odnieść, myślę zatem że chodziło właśnie o wspomniane grupowki, że niby możesz grać na kilka kont, nie może być jednak między nimi interakcji ale tak naprawdę nie możesz bo będzie de buff co jest niezgodne z regulaminem, jednak ekipa i PT nic nie mogą z tym zrobić bo o wszystkim decyduje deweloper i koło się zamyka, generalnie degrengolada :/ zobaczymy jak będzie teraz

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 sierpnia 2022
  4. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Twój statek został trafiony przez 1 x Dezerter. Powód: Przełączenie mapy

Jak należy rozumieć przełączenie mapy ?

5. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Ktoś z ekipy się odniesie czy brak wiedzy na wspomniany temat?

6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Event zakończony temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.