Heban-Słoniowy

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika SUMO, 15 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SUMO

SUMO Zaawansowany

Może dacie jakąś promocje na te pokłady na pewno kilku nowych graczy się skusi.ja na pewno:)

2. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

duży błąd :D jak Bp da promocje na 1 pokład aby paru graczy kopiło , to wyobraź sobie co zrobi 90 % serwera gdzie zakupili oni za normalna cenę ? będą chcieli rekompensatę albo zwroty.. jak dla mnie to pomysł do bani ;p

3. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

no tez nie jestem za tym żeby ceny poszly w dół jak te pokłady to groszowe sprawy i tak sa

4. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

przeciez byly te poklady raz w jakims pakiecie z tego co pamietam

5. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

coś było ale kiedy tyle tego się tu przewinęło że mało co się pamięta ;p

6. SUMO

SUMO Zaawansowany

Co Ty mówisz to są już starocie wiec wyprzedaż jest na miejscu i jaka rekompensata co Wy z tym macie,tak wygląda biznes,większość to ma mówię o nowych graczach nie szastających kaska na lewo i prawo.Pozdro 600

7. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

A ja jestem za tym żeby dali zniżkę. Dobrze by było z 50% zniżki :) a najlepiej jakby dali kod, że za darmo masz te pokłady i dorzucili jeszcze majtka od napraw poz.5 no i może jeszcze rok premki. Kiedyś dali w kodzie majtka od napraw poz.5 i jakoś nie było krzyku że dają. Premkę w skrzynkach też dawali na miesiąc i też krzyku nie było. Niektórzy to na 10 lat premkę w taki sposób mają.
    A tak na marginesie zastanawia mnie ile osób z tych co są na nie mają w taki sposób premkę i majtka? :)

SUMO lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.