Homer i 13% do armat

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Errew, 12 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

Ahoj Piraci!

W projekcie statku Homer został błędnie zamontowany jeden z klejnotów.
    Błąd ten zostanie naprawiony w przyszłym tygodniu.
    Zostanie uruchomiony skrypt i każdy gracz posiadający design otrzyma + 13% do obrażeń zadawanych armatami.

Ekipa Seafight

Witam jakie sa postepy w zwiazku z tym ogloszeniem ? czyzby mnie ten kamyk ominol bo mam homera a kamyka jeszcze nie ?

2. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

A zauważył byś gdyby ci kiedyś tam dopisali o_O bo ja chyba nie ;):p
    Też go mam i nawet o tym nie wiedziałem ;) a kamyki już dawno zdjęte i przeszlifowane:)

3. Errew

Errew Hrabia forum

ale z tego wynika ze gratisowo sie go dostanie jesli posiada sie homera kamyki na mapie nie leza kazdy sie przyda xD

4. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

nie dopisali jeszcze na 100%,miało być zaraz po evencie ,w kolejnym tygodniu ale jak zwykle nie widać

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Moze niezauwazylicie bo macie duzo kamykow ?

6. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

akurat wszystkie mam wyszlifowane i nie mam żadnego 13% do salwy

7. Errew

Errew Hrabia forum

ja tak samo zadnedo 13% do armat nie mam :)

8. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

co to jest 13 do armat wielkie nic

9. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Ale z kilku takich ,,nic,, można już zrobić ,,coś,, ;):)

Ozone i Pantzer lubią to.
  10. Errew

Errew Hrabia forum

tylko dla tego kamyka kupilem homera bo tak to on nic nie wart jest :) bo skoro w gratisie kamyk jego wartosc odrazu wzrosla :D

11. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Homer miał klejnot 11% uniku tzn 15lvl. !!! Ponadto w każdym evencie w skórkach najczęściej wpadający klejnot to właśnie "armaty". Rzadziej wpadające klejnoty właśnie unik , czy prawdopodobienistwa trudniej nazbierać do szlifowania.
    No ale 13 do armaty też się nie zmarnuje:D.
    Może proszę teamu jakieś specjalne ogłoszenie w momencie gdy oddadzą ten klejnot.
    Pozdrawiam.

12. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Podlaczam sie do powyzszych pytan, bo dni leca. Ale Team w temacie jest cichutko...

13. Spokojnie :) skoro opowiedzieli sie ze daja takowy kamien to daja :).. poki co cichutko bo tez sami nie dostalismy zadnych informacji na ten temat ;/

14. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Mogli by się trochę pospieszyć ;) mnie akurat 13 obojetnie jaka potrzebna jest do szlifowania;)

15. *HMS^VICTORY*

ale macie problem rozwiązanie jest banalne .... kod na 1 sakwę z klejnotami i po kłopocie

MOD_Nathaniel lubi to.
  16. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

to fakt, szybkie i proste rozwiazanie.

17. Errew

Errew Hrabia forum

tak ale z kodu by skorzystali wszyscy a maja tylko Ci ktorzy zdecydowali sie miec drogiego Homera za dusze nie wartego swojej ceny

18. *HMS^VICTORY*

no dobrze a co w tym złego widzisz? ja kupiłem homera niewartego swojej ceny a ty wnioskuje nie kupiłeś wiec zyskał byś ...

19. Errew

Errew Hrabia forum

bo kupil bym inny desing albo stworka :)

20. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

Moze Mody podrzuca wyzej co w temacie bo tylko evenciki BP zapodaje a zaleglosci jak byly tak sa. Tak celem przypomnienia tematu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.