Ikona sklepu

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Shokaku, 11 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Rozumiem że ikona sklepu musi być taka duża żeby każdy widział gdzie wchodzić najczęściej :D
    ale prośba by nie zachodziła dolną krawędzią na morze.

dux-79pl- lubi to.
  2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Aż tak bardzo to chyba nie przeszkadza :D Ale zawsze też możesz to zmienić, zmniejszając rozdzielczość w ustawieniach ;)

3. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Ikona sklepu i tak jest duża i nic by się mu nie stało gdyby dolna krawędź była na linii ramki mapy morza tak by nie przeszkadzała przy zmianie mapy.

4. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

A jednak przeszkadza, na co tak wielka ikona w porównaniu do innych. Kto ma kupić i tak kupi.

5. -mumifix-

-mumifix- Okazjonalny autor

Zlikwidujcie tą ikonkę razem z działem płatności :D Większość ludzi się ucieszy :)

6. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

ludzie dali na duzy plus ten sklep a wy i tak narzekacie...

7. -mumifix-

Narzekamy bo taka jest natura Polaka ;) Poza tym jedyny plus który widzę to pokład z kości słoniowej który teraz można kupić za perły oszczędzając parę PLN.

8. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

Rozswietlak ogólno dostępny, najemnik za 4k koron nie 5, oba pokłady, znizka na srut, 25 miotaczy za 5 monet raningowych, jeszcze jakies pytania?!

9. taktak1

taktak1 Czeladnik forum

nie widzę żadnych korzyści z tego sklepu, natomiast zgadzam się z Shokaku. Ikona zachodzi na morze i przeszkadza przez to w grze

10. -mumifix-

25 miotaczy za 5 monet ? Ja nic takiego nie mam. Tylko admiralskie.

11. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Masz nie tą lige, ale ikona i tak zachodzi i to nie jest narzekanie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.