Ikonka odbudowy pv

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 15 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam mam pytanie czy ikonka do odbudowy pv ma się już nie pojawiać ta fioletowa bo nie mam jej.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, czy chodzi Ci o tą ikonkę w statusie na mapie morza? Jeśli masz pełną PV wtedy już nie widzisz tej ikony, bo szaman voodoo już jej nie reperuje. Tak samo jak poruszasz się po mapie morza, pv wtedy też się nie reperuje - szamani voodoo reperują pv tylko podczas postoju.

3. Achilles®»»»»»»

Szaman voodoo buduje mnie a;e bez tej ikonki i chciałem spytać czy tak ma być,

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Widocznie gdzieś musiała Ci się zapodziać ta ikonka, podczas zmiany mapy. Proponuję kliknąć w "ustawienia" na mapce morza, a następnie w "zresetuj menu", wszystko wróci do normalnego stanu, również pasek PV powinien się pojawić. W razie wątpliwości jak to zrobić polecam lekturę o mapce morza [klik].

5. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

niema zadnej ikon ktora pokazuje reperke pv w lewym gornym rogu po restsecoe ustawien

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Pasek z reperką PV, powinieś mieć zaraz obok paska z PŻ, PB i PD.

7. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

Ikona a pasek obecnego stanu to raczej 2 inne rzeczy a w temacie jest o ikonie

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Pytanie w sprawie ikony reperowania pv( 1g0a.png ) zostało przesłane dalej. Czy ją usunięto, czy też to jakiś błąd okaże się wkrótce. Jednak nie jest to problem utrudniający w jakikolwiek sposób rozgrywkę.

9. Achilles®»»»»»»

Nie nie ma problemu bo szaman voodoo buduje mnie tylko nie mam tej ikonki z pól roku ale postanowiłem tylko spytać czy ta ikonka ma być czy ją usunięto.

MOD_Tesla lubi to.
  10. MOD_Panda

MOD_Panda Guest

Temat nie aktywny od dłuższego czasu zatem zamykam i przenoszę do archiwum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.