ile dni do zrezygnowania z zakupionego przedmiotu?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emsi20, 25 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

Witam ile mam dni by zrezygnować z zakupionego przedmiotu za PLN?i czy mogę liczyć na zwrot gotówki?

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Nie :p

3. kemoT

kemoT Książę forum

Chyba nie ma takiej opcji żeby CI pieniądze zwrócili.

4. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Jedynie co to możesz z przedłużenia premki zrezygnować lub innych abonamentów ;)

5. emsi20

no co za ludzie tam pracuja czlowiekowi sie konta pomylily dali mi co innego i teraz nie chca dac tego co chcialem:/.a to nie ma tak ze mam ileś dni aby zrezygnować?

6. delek

delek Naśladowca mistrzów

nie ich wina ze sie w kontach mieszasz. jak kupujesz cos to sie skup :) i upewnij kilka razy co, za ile i gdzie kupujesz

7. emsi20

no tylko ze zamiast rpzedmitou dadza ci perly za cene i ilosc ktorej nie ma w zadnym pakiecie a platnosc otowrzylem na dobrym koncie wtedy otowrzylem drugie i kupilo na drugim:/

8. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

No to pisz do pomocy technicznej moze tam cos zdzialasz

9. emsi20

pisalem

10. Ĵāҏӑ

Ĵāҏӑ Forumowy żółtodziób

o ile pamietam masz 20 dni roboczych na rezygnacje ale na zwrot pieniędzy poczekasz ok misiąca,nie wiem jak jest w przypadku paysafecard

11. emsi20

no wlaąnie piszą ze nie ma możliwosci cofnięcia transakcji

12. Prosze o zapoznanie sie z OWH..temat zamykam ze wzglednu na brak dalszych dopytywan..konsultacji

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.