Blad impreza urodzinowa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Errew, 9 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

Akcja specjalna się zakończyła.
    Klejnoty w designie z rankingu akcji specjalnej zostały dopisane.
    Waluta, amunicja i klucze zostały wymienione.
    Temat zamykam.

Kłamstwo ja swojej waluty nie otrzymalem z powodu braku mozliwosci technicznych !!!

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A co rozumiesz przez brak możliwości technicznych?
    Wymiana odbywała się systemowo i każdy gracz dostał taką ilość jaka była podana w wymianie.
    Jeśli twierdzisz, że nie otrzymałeś nic z wymiany, napisz proszę w tej sprawie wiadomość do PT :)

3. Errew

Errew Hrabia forum

napisane taka odpowiedz dostalem a skoro mam mniej kul na stanie niz powinienem dostac z wymiany znaczy ze nic nie dostalem lub kule mialem na minusie co jest zdaje sie nie mozliwe. Zeby bylo jasne po zakonczeniu eve kul konfeti nie uzywalem. Tak wiec wymiana nie odbyla sie systemowo i nie kazdy gracz otrzymal taka ilosc jaka byla uwzgledniona przy wymianie wiec PT nie jest w stanie mi pomoc i nie otrzymalem konfeti.

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Może nawet nie zauważyłeś tej ilości kul, które dostałeś, gdyż przelicznik z wymiany był niski, a wynosił:

Magiczne herby 1 : 1 złoto
    Prastare herby 1 : 1 złoto
    Klucze eventowe 1 : 1
    Amunicja terra 2 : 1 amunicja konfetti
    Amunicja aer 2 : 1 amunicja konfetti
    Amunicja aqua 2 : 1 amunicja konfetti
    Amunicja ignis 2 : 1 amunicja konfetti
    Pałeczki fortuny 1 : 8 amunicja konfetti
    Skrzynie fortuny 1 : 10 amunicja konfetti

PT ma wgląd do Twojego konta, na forum nie mamy takiej możliwości. Wiec skoro pisałeś już do PT to zostało wszystko sprawdzone.

5. Errew

Errew Hrabia forum

wez mnie nawet nie denerwuj i prowokuj :) mam na stanie 1008 kul konfeti a wpis mam taki
    2017-04-02 12:01:17 Zamówiono 500 x Amunicja Konfetti. Powód: Skrzynia fortuny
    2017-04-02 12:00:34 Zamówiono 1224 x Amunicja Konfetti. Powód: Pałeczki fortuny
    nie licze ammo dodatkowej bo tam grosze albo wcale nie mialem bo wystrzelalem nie chce mi sie szukac ale liczyc umiem :) 500+ 1224 nie jest 1008 wiec co tam sprawdzili ??? skoro odp mniej wiecej brzmi brak mozliwosci technicznych ? tiket odchaczony i tyle ciezko im dopisac co najmniej 1724 kul (umiesz liczyc ? licz na siebie?) denerwuja mnie takie wpisy ze wszyscy dostali skoro nie wszyscy ? skoro mi dobrze dopisalo to w takim razie jest blad i kule wchodza na - minus nikt sie tym nie zajmie bo maja to gdzies najlepiej tiketa zamknac i napisac brak mozliwosci zamiast sprawdzic i eventualnie naprawic. W pt tak nikt nie przeczyta moich zali wiec chociaz tutaj niech gracze zobacza co tam sie dzieje. Ciezko pracowalem na te skrzynie i paleczki fortuny i zostalem z niczym

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jeśli czujesz się poszkodowany, napisz proszę jeszcze raz do PT z tym problemem, opisz dokładnie na czym polega problem i że nie został on rozwiązany, możesz również dodać link do tego tematu na forum.

7. Errew

Errew Hrabia forum

heh napisalem jak grochem o sciane...

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Udało Ci się rozwiązać problem?

9. Errew

Errew Hrabia forum

N I E supp ma mnie gdzies dali odp ze nie maja mozliwosci technicznych sprawdzenia bledu i nie beda nic od nowa sprawdzac wiec nie rozumiem od czego oni sa ? skoro nie moga ? czy nie chca? czy o co tu chodzi pomoc

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Ale odpowiedź otrzymałeś, że nie mają Ci tego jak sprawdzić, skoro nie ma możliwości sprawdzenia tego.

11. Errew

Errew Hrabia forum

tak cos w tym rodzaja... skoro nie maja mozliwosci sprawdzenia i udowodnienia mi tego ze np klamie to racja powinna byc po mojej stronie ale widac tutaj inaczej to dziala...

12. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Odpowiedź od PT została udzielona. Temat traktuje jako zakończony, dlatego zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.