infaltymne odpowiedzi supportu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ancymonek, 8 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

gdzie w opisie ewentu na forum jest info ze pazerni gracze moga zatapiac innych graczy na mapie bosa ?!!!
    niech mi ktos z ekipy odpowie ?

chyba ze checie poznac odpowiec suuportu i moja opinie na temat wypowiedzi tej osoby bo w skrocie stwierdzila ze takie info jest
    a ja sie pytam gdzie to jest napisane ? !!!

2. ☆eripe☆DII

☆eripe☆DII Czeladnik forum

Nie ma co się oszukiwać, że tym słabszym statkom na mapie bosa jest ciężej. A jak nie ma się jakiegoś bractwa to już w ogóle. wystarczy, że wejdzie jeden koks i 4 kajaków, wytapia sobie ich i robi bosa sam. to powinna być mapa pve, ponieważ słabsi gracze są wytapiani przez tych lepszych...

3. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Takowej informacji nie ma w opisie eventu, ale decydując się na mapkę grupową i wchodząc do kolejki musisz mieć na uwadze, że na różnych graczy możesz trafić. Najlepiej wcześniej umówić się w 5 osób, zrobić grupę i wejść, wtedy jest pewność, że będziecie współpracować, bo dążycie do wspólnego celu.

4. Jak sama nazwa wskazuje jest to mapa grupową więc to z kim się dogadasz i kogo wybierzesz zależy wyłącznie od Ciebie. Wszystkie mapy morza (oprócz 1x), szturmowe są mapami pvp więc dlaczego ta miałaby być mapą pve ? Nie zapominajmy ze to gra piracka która opiera się na walce z przeciwnikiem a nie bezpiecznym pływaniu.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 grudnia 2015
  5. ☆eripe☆DII

☆eripe☆DII Czeladnik forum

Ale szturmówki są na stałe w grze, a to jest mapa ewentowa, która jest bardzo opłacalna i której niedługo nie będzie. Poza tym na na tą mapę wejść może max 5 osób czyli o wojenkach itp nie ma mowy, więc ja się pytam po co to jest PvP skoro ma służyć tylko zarabianiu pereł? A słabsi gracze są wykluczeni z niej przez lepsze elity. Co za logika. tu chyba ma się zarabiać na ewentach , a nie tracić i się jeszcze denerwować.

6. Mapy eventowe od zawsze były mapami pvp jako że na nich zarabia się perły. Tak event został wymyślony i chcąc zarabiać trzeba się temu podporządkować. A tak na prawdę wystarczy się dogadać w 5 osób i można spokojnie te mapy robić.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 grudnia 2015
  7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Jak do tej pory wszystkie mapy grupowe były mapami pvp i nikt nie narzekał z tego powodu. Aczkolwiek podczas tego eventu zmienił się trochę sposób zapraszania osób do twojej grupy.Na mapie grupowej jednak nie każdy chce zarabiać perły, bo niektórzy wolą sobie nabijać punkty bitwy na słabszych lub lepszych statkach wchodzących bez "swojej" grupy. Na eventach każdy zarabia na swój sposób, słabsi gracze oczywiście preferują zarobek w czystej postaci pereł, jednakże Ci trochę mocniejsi z kolei cieszą się, że będą mieli więcej graczy do walki, topienia.

8. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

swietnie to ujoles tyle ze wes pod uwage ze taki slaby gracz musi sie nameczyc zeby zdobyc herb i chce tam wejsc po to by wykonac misje a nie dla cwaniakow co pb sobie chca ich kosztem nabic

9. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Tak oczywiście tylko w takim celu są stworzone grupy i opcję zaproś kamratów, abyś miał zgraną ekipę na tą mapę. Nawet będąc przysłoiowym "kajakiem" masz szansę wtedy na pomyślne ukończenie mapy.

SCM_Spacja lubi to.
  10. Ancymonek

Ancymonek Aktywny autor

mowisz o grupie kajakow bez z salwa po 50 k ze sniezynek w bota ewentowego nie majacych zasiegu ?
    bo jak tak to z pewnoscia im sie uda :D

a powaznie to nadal nie odpowiedziales gdzie jest w opisie ewentu ze info o tym ze gracze tam moga se wchodzic po pb ??
    bo taki byl sens wypowiedzi suportu iz tam to jest podane ;P

11. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Mod nie odpowiedział, ale ja udzieliłam odpowiedzi kilka postów wyżej :p Pozdrawiam ;)

12. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Saga Njord już się dawno zakończyła. Temat nie aktywny. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.