Info o Evencie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 17 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

2. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

jak zwykle u nas nic nie wiedza,

3. ς๏ร๓๏ﻮเгl

ς๏ร๓๏ﻮเгl Okazjonalny autor

Chcesz wiedziec co tam pisza ? Uzyj translatora :p I po problemie :p

zlotnik2 lubi to.
  4. =Bolek=

=Bolek= Forumowy żółtodziób

cos mi tu sie nie zgadza czyli daty oco chodzi i kedy akcja wszystko ładnie pieknie ale jeżeli akcja trwa na innych serweraci i pod uwage jest brany cały ranking pe ze wszystkich serwerów to jest nie wpożadku zeby tak sie działo tymbardziej ze nie na każdym serweże gra tylu samo graczy i pszez to samo sa rózne zasady (stopnie ) uzyskiwania pe cała liga to pomyłka jeżeli chodzi o punkty i ranking ze wszystkich serwerów tak mnie zastanawia jak w 3 dni można nabuić 300 miljonów punktów jak ja nie dam nabić 150 - 200 w cały sezon

mentys lubi to.
  5. mentys

mentys Czeladnik forum

bolek dobrze pisze polać mu ;)

6. Sympatyczny[USS]

Sympatyczny[USS] Czeladnik forum

gdzie ten ewent? nawet zalogowac sie nie da

Cezary.1992 lubi to.
  7. oti83

oti83 Forumowy żółtodziób

bp to ma chyba programistów z pośredniaka z niczym sobie nie są wstanie poradzić...

8. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Wszystko sie da tylko trzeba chwile poczekac, to pierwszy wasz restart ? Event od 17.00.

9. hejewela

hejewela Forumowy żółtodziób

Event będzie trwał do 3. września, to może chociaż z jeden dzień uda nam się pograć...? :(

10. oti83

oti83 Forumowy żółtodziób

jasne jasne gra nie działa a wszyskto leci premki przychylności itd ...banda złodziej z tego bp:p

hejewela lubi to.
  11. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

kolego wystaczy ze masz powielacz pe i armatki admiralskie ja nawet jednego perga nie zrobilem i bilem boty max 8h dziennie i 480 mln wbilem wiec przestac błaznowac da sie tylko trzeba chciec pozbieraj sobie pannienki ze 100 sztun powielacz pe szdbądz i masz juz 60mln z samych panien a gdzie jeszcze pe z kulek jak bijesz admiralskimi ja aktualnie panne robie w 10 min z pustych 6 na godzine max 12h i 100 sztuk zrobione a gdzie jeszcze kasztele talenty kamienie Trzeba Myśleć

12. .LeonZawodowiec.

.LeonZawodowiec. Czeladnik forum

Fajny ewent dali nam przyjaciele z BP :) klucze kosztują 5000 tys pereł a w skrzynkach żenada jak zawsze, to już lekka przesada z ta ceną za klucze komuś się chyba pomyliły cyferki albo zera ze taka cenę ustawiono, szkoda słów i czasu na taką zabawę

13. -Kasiczek-

-Kasiczek- Czeladnik forum

tak a jakie obszerne info o ewencie

14. FAQ zostało przetłumaczone.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.