Init global actions control...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika •Xenok•, 24 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. •Xenok•

•Xenok• Czeladnik forum

Ludzie. Co się dzieje nie mogę na seafighta wbić. Cały czas ten komunikat i nic. A jak próbuje drygi raz to pisze Lost Connection

2. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

nowa norma podczas eventu :) 28 marca o 12:01 bedzie juz ok:p

3. •Xenok•

•Xenok• Czeladnik forum

o boże to jaki sens ma w ogóle ten event?

4. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

jak juz sie zalogujesz to idzie zarobic:D sens zawsze jest:p

5. •Xenok•

•Xenok• Czeladnik forum

ale ja się nie zaloguje :( próbowałem na operze mozili i gogle chrome....

6. No musisz próbować, może w końcu "zaskoczy"

Pocieszający jest fakt, że nie tylko Ty tak masz. :)
    Mnie udało się wczoraj pierwszy raz zalogować od kilku dni. :D

7. •Xenok•

•Xenok• Czeladnik forum

faktycznie pocieszające ;)
    Przynajmniej wiem że nie tylko ja w tym jestem :D

SMOD_Leonardo lubi to.
  8. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

polecam usuniecie pamięci podręcznej odpalenie od nowa przeglądarki na krotki czas pomaga

9. *Y*E*T*I*

*Y*E*T*I* Forumowy żółtodziób

10 Roszczenia z tytuły rękojmi za wady
    10.1 Bigpoint udostępnia Użytkownikowi gry i serwisy w istniejącej w danym czasie wersji (punkt 1.2). Użytkownik nie ma żadnych praw żądać, aby gry i/lub serwisy utrzymywane były w pewnym określonym stanie / zakresie funkcjonowania czy też aby wprowadzić je w szczególny stan / zakres funkcjonowania. Użytkownik jest świadomy tego, że oferowane przez Bigpoint gry i serwisy – podobnie jak każde oprogramowanie – nigdy nie mogą być w pełni pozbawione błędów. Zatem gry czy też serwisy mogą być tylko wtedy uznane za wadliwe, jeśli granie lub korzystanie z nich jest w poważnym stopniu i długotrwale zakłócone.

Czy wg tego punktu 10.1 można zgłaszać reklamacje dotyczące kłopotów z logowaniem? Bo wg mnie to jest poważne i długotrwałe zakłócanie gry.

10. AJOT74

AJOT74 Czeladnik forum

Ja to za zgłoszenie na CHAT dostałem BANA, kiedyś jak napisałem coś o problemie na FORUM do dostałem żółtą kartkę. A od piątku patrząc na to wszystko to zastanawiam się czy BP w ogóle jeszcze pracuje.

11. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zglaszac zawsze mozesz, ale to i tak nic niezmieni, poza tym, ze sobie popiszesz. Regulamin to jedno gra to drugie. Jezeli nagniesz zasady to BP odesle Cie do regulaminu, ale jak Oni cos zepsuja to milcza :p

Pracuje pracuje w pocie czola, a kartka byla pewnie za porywczosc :p

12. AJOT74

AJOT74 Czeladnik forum

Kartka była za prawdę kiedy to jak zawsze podczas ewentu problemy.

13. Nie masz na tym koncie żadnych ostrzeżeń, być może piszesz jeszcze o starym forum lub innym koncie. Wiec trudno powiedzieć za co była.

Zawsze można się odwołać, czy to w przypadku forum czy czata, jeśli uważasz zostałeś ukarany niesłusznie.

14. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Zapewne masz racje tylko ten co dal kartke inczej to widzial i cos Mu sie widocznie niespodobalo, pamietaj , ze kazdy mysli inaczej . Jeden nie widzi w wypowiedzi nic zlego, a drugiego Twoje slowa rusza :p

15. KoSa

KoSa Zaawansowany

To się popłacz

16. tjam

tjam Forumowy żółtodziób

Dziwi mnie jedna rzecz- cały poniedziałek nie ma najmniejszej (najkrótszej) oficjalnej wzmianki na temat tych wszystkich problemów. Jest to niezrozumiałe, a za razem powoduje falę spekulacji na temat polityki Firmy.

Fakt jest jeden - odechciewa się ale coś w tej grze jest, że narzekając ciągle wracamy.

Fakt drugi - pierwsze i drugie urodziny pomimo lagów będą niezapomniane - te, już ósme mogły być podobne, bo nikt nie może powiedzieć, że pomysł, idea i zyski są niegodne.

pozdr.

Ostatnie edytowanie: 24 marca 2014
  17. Jokeros

Jokeros Zaawansowany

Oj Tjam Tjam
    :D takie małe poprawienie humorku za banika :D

nie mogłem sie powstrzymac :D

...

Wszystko fajnie gdyby nie ten wulgaryzm. Niestety nie może być na to miejsca na forum.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 marca 2014
  18. korszak

korszak Forumowy żółtodziób

nie mogie siem zalogowac!! a jak gralem wczesniej to dostalem banika na 30 dni za opopwiedzenie kawalu :) ale urwal! ale to bylo dobre! :D

19. Musiał być niecenzuralny? :p

20. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

padł ten global czy jak ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.