Jak powinno wyglądać NASZE forum?

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Kiwi™, 15 listopada 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. LaLuś..

LaLuś.. Czeladnik forum

Naprawde to to forum nudne e siedziec mi sie nie chce.
    Ja znam sie troche i wiem co przyciaga ludzi.
    PO 1
    STYL FORUM
    2.
    Mozna byloby dodac shoutbox
    3.
    Na forum topki ranking czasu online,postow)

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2016
  2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

1. Sprecyzuj co masz na myśli "styl forum", o co konkretnie chodzi, co masz na myśli?

2. Coś podobnego do shoutbox istnieje, a i nie jest też jakoś bardzo używane...

3. Na forum działają rankingi, określające ilość postów potrzebnych do osiągnięcia określonej rangi :)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. Aga-Khan

Aga-Khan Aktywny autor

Liczymy do 10.000

1. Rozmiar liter oryginalny zgodnie z zasadą kopiuj-wklej, jedynie podmieniony kolor.
    2. Cóż tak cennego wnosi tenże temat?

4. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Kiedyś forum wyglądało inaczej, po zmianie na to na początku mi się nie podobało, ciężko było się odleźć, mieli coś w nim zmieniać dopracowywać, a czy coś z tym robili, nie wiem. Po prostu przyzwyczaiłem się :).

5. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

1. Powinniście w końcu ustawić szyfrowanie na tym forum.
    Dla gry jest to już ustawione, ale dla forum nie.
    Jest możliwość ustawienia ręcznego (wtedy powstaje kilka błędów z CSS'em), ale domyślnie wciąż jest to protokół 80, a nie 443.
    Ostatnio doczytałem odpowiedni wpis na forum który przekonał mnie, że ten krok podobno nikomu się nie przyda.

2. Mogli byście zachęcić graczy (zaproponować im) by ustawili swoje profile na forum na nieprywatne. Obecnie jak przeszukiwałem, to nie znalazłem żadnego gracza który miał by ustawiony profil na forum jako publiczny, prócz kilku którzy przestali udzielać się na forum już dawno temu.
    Cały sens polega na tym, że jeżeli dana funkcja nie może być wykorzystywana, bez odpowiedniego pogrzebania w opcjach (w tym przypadku nie mogę napisać wiadomości prywatnej do drugiego gracza przez forum, jeżeli obaj mamy profile prywatne) to albo należy zachęcić graczy, do włączenia odpowiednich kryteriów tej funkcji (lub ustawić te kryteria na domyślnie włączone), albo usunąć tę funkcję, jeżeli rzeczywiście na ten moment nikt z niej nie korzysta.

3. Dodać fora seafight do listy stron które nie otwierają nowego okna przeglądarki w kliencie (aby po kliknięciu na forum te nie otwierało się na zewnętrznej przeglądarce).

Ostatnie edytowanie: 21 października 2020
  6. arak72

arak72 Czeladnik forum

O ile jeszcze ktoś tu zagląda... zróbcie cos z wyszukiwarką. Trzeba wpisywać pełną nazwę wyszukiwanej frazy np. "oko" nie da żadnego wyniku, ale "oko posejdona" już tak.

7. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Oko nie da rezultatu bo jest mało precyzyjne i zbyt wiele wyników mogłoby pokazać:
    Wyniki wyszukiwania dla zapytania: oko

1. Poszukiwanie nie było możliwe, gdyż poszukiwane słowo jest za długie, za krótkie bądź zbyt popularne.

*GTL_Eviana* lubi to.