Jak rozwijać dalej konto?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pinek[F00], 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

W tym temacie znajdziesz odpowiedz, zapoznaj się--> Max. Podstawa Statku/Voodoo

2. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Wiem że to jest możliwe chodziło raczej o efekt 105%.Trochę żart bo nie ma efektu powyżej 100% :D
    Myślę że złożenie większego procentu na statku przeciwdziała Sodalitowi czyli kamieniowi obniżającemu skuteczność ataku wroga. A jaśniej .Jeśli obrońca ma Sodalit 10% obniżający skuteczność ataku wówczas żeby zachować 100% musimy posiadać sumę 110% na statku.Oczywiście rzecz dotyczy ataków między graczami bo boty kamieni nie posiadają:D Mam nadzieję że ktoś to potwierdzi no lub zaprzeczy bo to jest tylko mój logiczny domysł.

3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

MOD Demoniczy niestety sie myslisz jak ostatnio sprawdzalem na 101 procent salwa jeszcze skacze przy 105 % juz nie nie wiem czy ja tak tylko mam czy ktoś jeszcze albo przelicznik jest zwalony czy nie ale pisze tak jak ja mam a co do armat jesli szybko chcesz sobie zrobic full armaty to polecam tylko 55 pozniej bedzie ci o wiele latwiej zbierac perelki i wtedy to tylko kupujesz admiralskie a gdy juz wbijesz ostatnia elitke polecam je ulepszyc na 60f i pozniej robic je na 5 poziom niedosc ze masz 20% na kryta to i z kul eli masz 10pkt wieksza salwe o jednej kulki mi to podnioslo salwe o cale 6tys wiec polecam zrobic tak jak ja

4. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

mam 17 talentów, 1 kasztel na pierwszym poziomie do prędkości tam gdzie jest pokład działowy, jeszcze brakuje 50 armatek do fulla elitarnych armat 10 Voodoo trochę admiralskich i 60f reszta 55f na poz5 i poz3 i jeszcze t trochę 50f, skóra 14% 70k hp 13% do uniku i jeszcze 6% do celności, jeszcze 42k pereł co dalej, wiem że jeszcze dużo do zrobienia mam :D

5. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Wydać perły raz na 55f aby później wydać drugi raz na Admiralskie?Jak dla mnie mało ekonomiczne.O kwestii "wbijania elitki" bez Admiralskich już nie wspomnę.:eek:

6. *E~Z~E~K~I~E~L*

*E~Z~E~K~I~E~L* Forumowy żółtodziób

Hallo, hallo, wykupiłem dziś za 400 pierników wypolerowane lufy ale w nagrodę znikło mi 25 000 PV to tak w gratisie na Nowy rok?

7. *E~Z~E~K~I~E~L*

Podstawowa tarcza PV to 150 000, szaman vol.1, szaman vol.2 i szaman vol.3 w chwili obecnej to 20 000 PV a było 45 000. Tak ma być czy to kolejny patch error.

8. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

możliwe ze potworka zmieniłeś albo klejnot wywaliłeś jakiś :p albo nie wiem tu masz rozpiskę podkradłem Modowi Mróz oby mnie nie zamroził za kradzież :p

Maksymalne punkty Voodoo:
    - 150.000 Podstawowa ilość punktów voodoo za 1 poziom elity.
    - 40.000 Sir Isaac
    - 85.000 Klejnot poz.17 Szafir
    - 15.000 Poziom 27 elity.
    - 30.000 Punktów voodoo poz. 6 Kasztel
    - 25.000 Kapłan voodoo poz. 3
    - 5.000 Pokład z kości słoniowej
    - 35.000 Voodoo Booster - Tajemniczy talizman
    - 30.000 Królewska łaska

415.000 możliwych punktów Voodoo.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 stycznia 2015
    SMOD_Mróz lubi to.
  9. *E~Z~E~K~I~E~L*

Uuuu to lipa bo ja mam trzech szamanów i 170 000 PV w chwili obecnej bo resztę wywaliłem a wcześniej tak jak już pisałem było 195 000 PV. a znikło po odnowieniu wypolerowanych luf :(

Eeee no super trzy posty i naprawili ale klawiszowcy jeszcze sylwestrowi dzięki Patrykhg12 i Pozdro All.;)

Post pod postem. Uzywaj opcji 'edytuj'
    MOD_Demoniczny

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 stycznia 2015
  10. kamienie można już zrobić na 17 poziom:) czyli kolejne 10k pv:)

11. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

FAQ poprawione-> Max. Podstawa Statku/Voodoo Pozdrawiam.

12. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak dalszej aktywności w temacie, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.