jak ukonczyć perfekcyjnie mape BOSSA z misji?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..-Leon..FR-..PL-, 18 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..-Leon..FR-..PL-

..-Leon..FR-..PL- Okazjonalny autor

tak jak w temacie utopiłem keto z pustaka oraz Ladon z pustaka i dostałem tylko herb
    jak ukonczyc mape aby dostac lepsze nagrody? szybciej z konfetti czy jak? na czas?

2. Errew

Errew Hrabia forum

z pustaka w jaki sposob one tak szybka plywaja za mna :)

3. Tolo-Banan*PL-

Tolo-Banan*PL- Aktywny autor

nikomu nie udało się jeszcze przejść tej mapy z wynikiem perfekcyjnym czy nikt nie chce powiedzieć co zrobić by to osiągnąć? :)

4. przede wszystkim elitra i robisz tak
    1). nie uwalniasz pomocnika
    2). zbijasz tego węża
    3) zbijasz rybę :)

MOD_Demoniczny lubi to.
  5. kemoT

kemoT Książę forum

Zrobiłem tak samo tylko, że z pustaka i dostałem 3 herby, więc nie koniecznie trzeba bić z elitara.

6. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Rodzaj kul nie ma znaczenia, tylko kolejnosc NPC.

MOD_Demoniczny lubi to.
  7. Zgadzam się z wami teraz przetestowałem pustakiem i działa:)

wiec jeszcze raz:
    Najlepsza nagroda 1). nie uwalniać 2). zbić węża 3). zbić rybę
    średnia nagroda 1). nie uwalniać 2).zbić rybę 3).zbić węża
    najgorsza 1). uwolnić pomocnika 2). obojętnie już w jakiej kolejności wąż czy ryba:)

8. kemoT

kemoT Książę forum

A mógłby ktoś zrobić taką rozpiskę dla mapy magicznej? Bo szczerze mówiąc bardziej jestem zainteresowany zdobyciem średniego designu niż tego najlepszego :D

9. Ten sposób wykonywania tego..krok wykonywania jest taki sam do magicznych jak i normalnych:)

10. kemoT

kemoT Książę forum

Aha :D dzieki wielkie ;)

MOD_Nathaniel lubi to.
  11. RexusYo!

RexusYo! Naśladowca mistrzów

Jak mam salwe ponad 6 k lekko z pustej i rampe na 4 lvl to jestem w stanie zrobić ta mapke na 3 herby?? reperka po 600 na sekunde i brak predkosci

12. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Mozesz sie troche pomęczyc :p Ale powinieneś dac rade.

13. RexusYo!

Ale co zrobić żeby ta ryba we mnie nie waliła :/??

14. Możesz wykorzystać bocika wspierającego :)
    Będąc przy nim daj rybie bombę i uciekaj jak najdalej - powinna atakować NPC. A ty spokojnie Landona topisz :)
    Może wystarczy sama ucieczka - tak daleko aż Keto się zgubi i zacznie krążyć bez celu.

15. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Obawiam się że bez niezłej prędkości nie da się uciec przed Keto , wtedy aby przejść mapę trzeba "uruchomić " pomocnika. Ja prędkość mam dość dużą i momentami muszę się nagimnastykować żeby mu uciec.
    No i kwestia HP botów
    Mapa zwykła
    Keto 8mln
    Ladon 10mln
    Mapa elitarna
    Keto 10mln
    Ladon 30mln

16. kemoT

kemoT Książę forum

Co to znaczy duża prędkość? Mógłbyś podać ile pktów prędkości masz? Ja mam 828 pkt predkości, czy wystarczy tyle zeby w miarę uciekać?

17. Shokaku

Shokaku Analityk forum

A jeszcze nie byłeś na mapie?
    Ale to ci wystarczy:Dbo to jest bliskie max prędkości , a ja na statku którym atakuję nie mam tyle.
    Natomiast ktoś kto nie ma kaszteli na speed nie ucieknie przed Keto.Tak myślę.

18. Spokojnie :) Uciekałem przy 642 pkt :)

19. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

ja mam 609 prędkości i tez jakoś uciekałem ale blisko była zawsze :D 3h sie tam prawie męczyłem pewnie przez repke bo majtek 4.. ale mape z bossem przeszedłem i statek dostałem ''Otrzymałeś 1 x Caspio.'' jak ktoś jest pozytywnie nastawiony i ma chęci to zdobędzie a ci co marudzą ze za długo schodzi...ze rybka go ugryzła no to będą latać z gorszym :) dodam ze z pustaka robione jeszcze potworek na pancerz dałem tak ze salwa mi sie bardziej wahała :)

20. RexusYo!

Ja zrobiłem przy prędkości 584 ale był trochę hardkor :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.