Jak zachęcić Nowych Graczy do zabawy w Seafight ??

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Sea_Wolf™, 2 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Mam nadzieję że mnie nie wkręcasz:p
    Każde logowanie do gry nagradzane jest bonusem.Za czwarte/codzienne dostaje się kryształ i perły ale jeśli jesteś zalogowany o godzinie 0.00 ( 24.00) i klikniesz coś na oknie głównym pojawi się bonus o którym wspomniałem dostaniesz bonus x2.I tak codziennie.Oczywście ta ilość nie powala i dla wielu może wydawać się śmieszna ale mówimy o koncie które wystartowało.
    Pisałem o pierwszym miesiącu gry.Kiedy ja zaczynałem nie było 50f za złoto i te armaty zdobywałem najwięcej z wraków ale po 3 miesiącach gry kiedy już miałem full armat "perłowych" (po miesiącu zbierania błysków miałem 100Admiralskich)startując w evencie oprócz statku zdobyłem kilka tysięcy kryształu.Nie da się ? Da się.Teraz założę się że to można zrobić po miesiącu albo i szybciej jeśli ktoś poświęca dużo czasu na grę.
    Pisałem też o Mistrzach prochu ale za 10tys pereł masz na 2 tygodnie Chłopców okrętowych.A to jeszcze szybsze strzelanie ale inwestujesz w to dopiero na event.a nie kiedy zbierasz błyski.10tys ok dla nowego konta wydaje się duży wydatek pereł ale dziennie można zbierać o wiele więcej a mając podwajacz ...:D a pergaminy z mojo które też w ten sposób zbierasz.
    I plisss nie porównujcie nowego konta czy nawet rocznego do konta kilkuletniego.Zawsze będzie wam się wydawać że to są fulle choć często do nich im daleko, ale tak czy inaczej z przyczyn naturalnych:D będziecie od nich słabsi i będziecie dostawać topki.Lepiej skoncentrować się nad rozwijaniem swojego statku a kiedyś przyjdzie czas na rewanż:D
    Powodzenia

Ostatnie edytowanie: 11 października 2015
  2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Ostatni bonus, który jest powtarzalny, o godz. 00:00 jest naliczany podwójnie i gracz, który jest wtedy zalogowany otrzymuje w sumie 400 pereł i 2 kryształy. Myślę, że Pantzer chciał własnie to napisać :)

SMOD_*Angua* i Pantzer lubią to.
  3. Pantzer

Tak dziękuję za poprawkę.Pisząc to miałem obawę że się w tym pomylę bo gdy się loguje to już widzę tylko ten ostatni bonus nie pamiętając ile ich było dokładnie na początku tym bardziej że ten początek był hohoho :D
    Pozdrowionka

SCM_Spacja lubi to.
  4. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

5. Zrobione :) coś wkradło się w kodowanie więc myślę że nie było to zamierzone.

6. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

Dziękuję bardzo. :)

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

rozumiem ze podwojenie nagrody to blad a wy go ropowszechniacie gracze cm prosze o edycje postow i zgloszenie bledu(blad juz zglosilem)

Ostatnie edytowanie: 11 października 2015
  8. Errew

Errew Hrabia forum

to chyba nie blad juz kiedys bylo o tym ze to nagrodzenie gracza ze spedza duzo czasu na sf czy cos w tym stylu tak czy inaczej juz o tym dawno byla mowa

9. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

To nie błąd. Już ten temat był omawiany w innym watku.

10. Pantzer

"rozumiem że podwojenie nagrody to błąd"

a cóż to za stwierdzenie?Na jakiej podstawie tak twierdzisz? rozumu??

Można by przypuszczać że jesteś pracownikiem BP lub jednym z programistów by móc stwierdzić że coś jest błędem.
    Powinieneś raczej napisać do supportu zapytanie czy owa sytuacja jest błędna czy nie a nie oskarżać tu ludzi o niecne czyny.

Nie wnikam już że to podwojenie funkcjonuje już tak długo że chyba najstarsi górale tego nie wiedzą.A innych podwojeń w grze nie ma?

Ale żebyś nie musiał się martwić sam napiszę do supportu zapytanie.
    A i rozumiem że przed północą wychodzisz z gry żeby przypadkiem nie zainkasować 2 !!!!!! kryształków bo to przecież byłoby przestępstwo.
    Gratuluję

11. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a ty uwazasz ze wszystko gra dostajesz 2 x taka sama nagrode tylko dlatego ze o tym wiedziales i to wykorzystujesz ja osobiscie o polnocy przekrecam sie na drugi bok i spie dalej i nie podoba mi sie ze ktos ma dzieki temu ,, przewage,, w grze ,z poprzednimi wypowiedziami nie moge sie zgodzic ze to nie blad ale nie bede tego komentowal blad zglosilem napisali ze o tym wiedza naprawia czy nie zapewne sie o tym dowiem dopiero w sylwestra jak moze odpale w nocy z nudow gre :)

12. Pantzer

Gram w tą grę kilka lat i od zawsze widziałem to podwojenie.Piszesz jakby to pojawiło się miesiąc temu.Ponadto nigdy nawet nie przyszło mi do głowy że to błąd niezależnie od jego wartości.W przeciwnym wypadku zapewniam cię nie "uświadamiał" bym cię tu na forum że można dostać CAŁE 2 KRYSZTAŁY.Chyba nie sądzisz że nad każdą kropką ,elementem, czy czymkolwiek w grze będę zastanawiał się czy to błąd czy nie i pisał najpierw zapytania do supportu zanim wypłynę na morze.Więcej bym pisał niż grał:pTo może pytajmy czy te żółte kropki to błąd ,może czy te czerwone to błąd ,czy ten krzaczek to błąd itd.
    Jeśli twierdzisz że uzyskałem przewagę w grze to już ci współczuję szczególnie że przy okazji piszę o zdobywaniu kilku tysięcy kryształu przez początkujących graczy.To pokazuje twój poziom.Swoją drogą te "potężne" ilości kryształu to taki "zastrzyk" właśnie dla początkujących bo chyba nie dla tych którzy na talent potrzebują kilkaset lub ponad tysiąc i więcej kryształu.
    Dobra kończę tę dyskusję.
    Jeśli moderatorzy mają wiedzę że te informacje nie powinny się pojawić tekst wykasują.
    Ja zapytanie do supportu wysłałem i mam nadzieją że jutro( w poniedziałek) uzyskamy odpowiedź żeby ostatecznie rozstrzygnąć wątpliwości choć może być z nimi różnie:D

13. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Być może część pustych serwerów przerobić na serwery gdzie gracze nie mogą się bić wzajemnie na żadnej mapie, wersja na androida, ios, do pobrania na pc którą można by dać na steam. Kilka nowych darmowych skórek za jakieś osiągnięcie czy coś np. zabicie dobrego statku npc czy logowanie się przez rok codziennie do gry.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.