jak zdobyć armaty admirałki ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MatiásTexió™, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MatiásTexió™

MatiásTexió™ Czeladnik forum

Witajcie, jak w temacie, czy teraz jest jakiś sposób poza kupnem pakietu na zdobycie armat admiralskich ? :)

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Można je kupić w pierwszą niedzielę miesiąca podczas MHH pod warunkiem że naprawia błąd z przedmiotami specjalnymi na rynku.

MatiásTexió™ lubi to.
  3. Tak jak napisał kolega wyżej :)
    Armaty admiralskie kosztują 10k pereł.
    Jest też szansa że wyciągniesz jakąś z wraczków jak Freedomy pływają po morzach :)
    Masz jeszcze jakieś pytania?

MatiásTexió™ lubi to.
  4. MatiásTexió™

Tak. Powiedz mi co to są freedomy ? Wróciłem po dluuuuuugiej przerwie i nie znam niektórych - względnie - "nowości" ;-) ? Dzięki Adrian 1 lutego w takim razie rozbije bank.

5. Freedom to NPC pływający po mapach w czasie Świąt Niepodległości organizowanych co jakiś czas :)
    Można na nich zarobić pereł i kryształów :) Używamy kul rozświetlających.
    W tym czasie też na morzach właśnie pojawiają się wraki które rozbijamy harpunami, a można w nich znaleźć między innymi armaty.

MatiásTexió™ lubi to.
  6. MatiásTexió™

Okey dzięki za info. A wiesz może jak często można trafić ardmiralki ? ;-)

7. Z wraczków? Zależy od szczęścia :)
    Ja mam niestety pecha... :p

MatiásTexió™ lubi to.
  8. MatiásTexió™

Bardzo mi przykro :p w takim razie temat wyczerpany. Dzięki za odpowiedzi. Demoniczny - jeśli nie masz jeszcze fulla admirałek to życzę Ci szczęścia tzw. Krojebcy ;-)
    Temat do archiwum.

MOD_Demoniczny lubi to.
  9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

W takim razie zamykam.

10. Laguna

Laguna Forumowy żółtodziób

Co jest z tym targiem chce kupic armaty admiralskie juz 3 tydzien stoje w miejscu! ktos sie tym zajmie wkoncu czy do konca gry z 30 mam plywac kurka wodna noo :/

11. -Zagłada-

-Zagłada- Czeladnik forum

zawsze mozesz 50f kupic na targu :)

12. Kłopoty są z rynkiem specjalnym i tymczasowo jest zamknięty.
    I ten temat także :)

MatiásTexió™ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.