Jalowy temat-Honor w wydaniu BP

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 30 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Rozwiązanie jest proste, przestańcie używać botów i po problemie. Posiadanie miliardów przedmiotów albo PE czy PD serio nic nie daje. To że ktoś ma ujemne buffy jest tylko i wyłącznie winą jego zachłanności. Bany nie skutkowały to teraz co tydzień będziecie mieć ujemne bufy na własne życzenie. Nie mieliście za grosz honoru grać uczciwie to może przynajmniej karę przyjmicie z honorem - Temat zamykam, wszelkie kolejne utworzone w tym jałowym temacie też zostaną zamknięte.

Jak pieknie, jak uczenie... i ta nutka niezwyklej poczciwosci...

Nie mam miliardow przedmiotow, a to co mam to zdobylem sam. Kadluby z map bonusowych ktore mozna miec z kociolka za perly... To przez to wlasnie sporo czasu zajelo mi przejscie co niektorych leveli. I nie nazbieralem cudeniek by wskoczyc na 49LVL... Do tamtych botow za cienki jestem...
    Wiec bardzo prosze nie chrzan o jakiejs tam zachlannosci.
    Chyba ze masz na mysli zachlannosc BP... Pakiety za kase... Kase...Kase...

Widze ze mamy tu pogrozki o cotygodniowych debufach... no no... Grozbami karalnymi to zalatuje... :)
    Co do Honoru... Popatrz w lustro... Popatrz na BP...A dopiero poznie wycieraj sobie gebe Honorem...

To moze tez zabronicie uzywac Autoclikera?
    Bez niego ponoc sztuka jest wyslanie floty w pewnych godzinach... A przeciez to tez swego rodzaju bot...Nie wiem, bo nigdy go nie uzywalem, nie mam zainstalowanego i go nie zainstaluje poniewaz nie zajmuje sie wysylaniem flot..

Pozdrawiam
    Z Honorem i Godnoscia

Czyli tymi przymiotami ktorymi BP poszczycic sie nie moze

Edyta:

Nie mam pretensji o nalozonego debufa... jest to jest i widocznie sie nalezal...
    Ale ta otoczka...

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2021
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

3. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Widzę, że "piękny" język wypowiedzi u Ciebie króluje, dodatkowo kolejny post z obrazą. Pierwszy raz ostrzegałam, teraz otrzymujesz blokadę na 3 miesiące, kolejny będzie permanentny. Jeśli nie potrafisz pisać w kulturalny sposób, to forum będzie dla Ciebie niedostępne.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.