Jest do czego wracać?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika trolololo, 21 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. trolololo

trolololo Forumowy żółtodziób

Siemka. Tak mnie naszło żeby znów zagrać... Pytanie tylko czy jest do czego wracać. Tak patrze i patrze i stwierdziłem ze tyyle perłów trzeba utopić zeby być kimś :/. Powiedzmy ze erły da sie załatwić. Jak wygląda sytuacja na PL2, jak zdobyć te dziwne aramty +50 obr., bractwa przyjmują jeszcze kogoś czy jedyne na co moge liczyc to pływanie samemu, eventy sa w końcu opłacalne dla powiedzmy starej elitki (full armatek 50/55/admi).

Chyba tyle mi wystarczy :D. Z góry dzieki za odpowiedź.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2015
  2. wolnośćsłowa

wolnośćsłowa Czeladnik forum

Mamy tu pytanie retoryczne, ale jak masz cierpliwość to chwile popływaj zobacz jak zajrzyj jest.

3. ..-Leon..FR-..PL-

..-Leon..FR-..PL- Okazjonalny autor

pl2 pustki - tylko pl1 żyje
    teraz są armaty 60f poziomu 5 / admiralskie / voodoo
    jesli chcesz zacząć grać od nowa to powodzenia. Portfel musisz mieć wypchany po brzegi w nominałach 1000 x 500 euro i nadal byłby chyba mało.

Wniosek wyciągnij sam = [...] :)

Proszę więcej takich porad nie udzielać, to sprzeczne z regulaminem gry.
    Mod_*Angua*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2015
  4. trolololo

Z tego co widze miej skryptów na 1/x, nie wiem jak słoneczko, behemot i mapy powyżej 2/x. Z tego co zauważyłem złoto chyba zostało bo wygrywają ciągle te same osoby więc z aukcji to się nie dorobe niczego.

Na pl1 to po 2/x nawet nie popływam :D niby mam tam konto z ful admi ale jak się loguje to wyskakuje że nie znaleziono konta ( 9 urodziny, mail i napisa "wejdź do gry" działa ale tylko raz...) poza tym usuneli pokłady więc lipa.

Może jakiś MOD by zabrał głos? :D

@Edit

Padłem jak zobaczyłem -_-. "Skrzynia korsarza" wg. mojej waluty (korony duńskie) wychodzi około 200zł a w PLN prawie 400 :D. Taniej chyba będzie zacząć od nowa.

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2015
  5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

poklady sa zostaly zamienione na sloty co do waluty mozesz napisac do suportu moze ci zmienia na tansza musisz tylko im dobrze tam napisac

6. trolololo

Trzeb się logować x tygodni żeby zmienili :) a grać na lagującym proxy to tez wyczyn.

7. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Wiesz, pytania jakie zadajesz są raczej bardziej do graczy: jak wygląda sytuacja na jakimś serwerze i czy "warto" zaczynać grę; to raczej takie pytania, w których trzeba wyrazić swoją subiektywną opinię, nie żaden konkret ;)
    Zdecydowanie odradzam proponowane wyżej kombinacje z walutą czy portalem aukcyjnym, oczywiście tego robić nie należy. Co do reszty, no niech się już każdy wypowie we własnym imieniu, niekoniecznie jako MOD ;]

SMOD_Mróz lubi to.
  8. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Witam :)
    Te armatki, o które pytasz, czyli młot przeznaczenia, można wygrać w losowaniu Bokora albo w rankingach eventowych. Przy czym zauważ, że mają sporo wolniejszy czas ładowania, więc ostatecznie wcale te szkody nie wychodzą najwyższe :)
    Oczywiście, że bractwa na PL2 przyjmują graczy, a na full armatek 50f/admiralskich spokojnie na eventach zarobisz.
    Ta gra ma coś w sobie i nawet, jak ktoś już kończy, to po jakimś czasie wraca :D

9. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Ale Tak szczerze to ile masz Młotów i Vodoo Bo cię stopić za każdym razem nie mogę o_O:rolleyes:

10. trolololo

Tak to jest jak sie od początku pl1 gra ;P raczej ludzie robią więcej niz gra ale i tak chce sie wracać :D.

11. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Same Voodoo ;) Młotów bym nawet nie założyła ;]

Rozumiem Cię, sama wróciłam po dłuuugiej przerwie :) Choć już nie na PL1.

12. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Eee To ja mam tylko 12 szt Vodoo :( Ale daje Rade :D

KpinA lubi to.
  13. trolololo

Pewnie grał bym ja za dawnych czasów na sk1 ale tam mając full admi rozwala sie kazdego jak chce a to jest nudne :d poza tym nie ma tam za bardzo z kim grać

14. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Hmm to zapraszam na PL2 :D i jest z kim grać, i nudno Ci nie bedzie ;)

15. trolololo

Chyba wpadne :D

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) jeśli to już wszyscy proszę o kłódkę :D

16. No to zamykamy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.