Sugestie jestem nowy - opinie

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Czekotubka, 21 lutego 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Czekotubka

Czekotubka Forumowy żółtodziób

Witam... na wstepie powiem ze nigdy nie grałem w te gre (5min temu zalozylem konto) warto zaczac od 0 bez wiedzy??? 15lat grałem w dark orbit... tez gra BP... ale lagi, boty przerosło mnie granie z takim podejsciem do gracza, znalazłem od BP ta gre... czy jest tutaj tak samo??? prosze o opinie graczy ktorzy maja juz chociaz rok w tej grze zaliczony :)

2. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Tutaj wcale nie jest lepiej :p. Na dodatek aby jeszcze bardziej zepsuć gre to zrobili jakieś połączenie serwerów (chyba 24 lub 25) i wprowadzenie jakiejś Atlantydy można rzec, że teraz są 2 gry w 1. Skoro na dark orbit jest tak samo (lagi, automaty itd) to wydaje mi się, że na wszystkich grach od BP tak jest i trzeba sobie ich gry odpuścić :cool:

DarkShark i ...AssassiN... lubią to.
  3. Czekotubka

kurcze myslalem ze tu troche lepiej... wiec nawet nie zaczynam ,nie ma sensu... dzieki za odpowiedz :) zostawie post moze jeszcze ktos mnie bardziej zniecheci :D

PS. na dark orbit tez polaczyli serwery, zrobili serwer PvE to tam 90% to boty :) serwer chyba dla nich powstał

DarkShark lubi to.
  4. **pawel**

To tu jest podobnie też 90% to boty, jedynie jak nie ma eventu to więcej graczy się spotka, ale podczas eventu to praktycznie same boty :). Podejrzewam, że wiele osób mogłoby zniechęcić tylko nie chce im się już o tym pisać :D najlepsza rada dla nowych graczy to taka aby omijać tą grę dalekim łukiem i wszystkie inne od BP :D

5. Polish_Soldier

Polish_Soldier Okazjonalny autor

weż
    zacznij na GL8 na start masz kilka fajnych bonusów i nie słuchaj *pawel* bo koleś tylko płacze na forum a i tak gra w tą gre Pozdro

BA_PP187 lubi to.
  6. hanys111

hanys111 Okazjonalny autor

Śmiało wbijaj może nie jest kolorowo ale da się grać

7. **pawel**

Ciekawe czemu mój post został usunięty? A co do Polish_Soldier to chcesz nazwę mojego bractwa i podpytasz czy dalej gram, a nie pierniczysz głupoty że dalej gram. Mi się na tej grze nawet 5 minut nie chce już siedzieć tak mnie zniechęciła do gry wszystko przez to co się na mapie dzieje. Jednego bota eventowego ciężko samemu ubić bo jak się zacznie to zaraz kilka automatów podplywa i nagrodę zabiera. To samo się tyczy rankingu po połączeniu serwerów miało być nagradzanych więcej miejsc nóż pierwsze 100 osób przez zwiększenie ilości graczy i jak jest? Dalej pierwsze 100 osób nagradzanych i cały ranking to automaty i jeszcze wiele miejsc dalej tak samo

DarkShark lubi to.
  8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Post został usunięty ponieważ nie zawierał odpowiedzi na pytanie zadane przez twórcę tematu, a prowokacyjną wypowiedź skierowaną do innego gracza. Jeśli sytuacja się powtórzy to będzie kara na forum

9. Czekotubka

dzieki za odpowiedzi :) z mojej strony dodam ze bylem 1min na grze i wylaczylem... bezsensem jest gra bez samouczka... wpadłem na mape gry plywam i szukalem sklepu gdzie cos kupić by się tłuc ale nie moglem znalezc i wylaczylem... chyba za stary jestem na czytanie pół forum by troche pograc :) samouczek krótki powinien byc!!

10. SCM_Spacja

W początkowej fazie gry raczej "tłuc się" nie będziesz, ewentualnie możesz tłuc NPC. Sklep znajduje się na samym środku u góry mapy - duży żółty koszyk na zakupy^^. W tak rozbudowanej grze to raczej niemożliwe stworzyć krótki samouczek.
    Pytania możesz kierować na czacie gry lub tu na forum. Jest specjalny dział dla nowicjuszy: https://board-pl.seafight.com/forums/dzial-mlodego-pirata-dla-nowicjuszy.426/

11. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Na forum ktoś coś tam napisze, na czacie nawet kredek niema czasem tylko Ty.
    Jak ma siłe i zaparcie niech gra, ale prawdą jest automatów jest pełno ale są tego plusy i minusy.

12. SCM_Spacja

Na czacie mogą również gracze podpowiedzieć, przecież to nie jest zabronione:)

13. Witam konto od ZERA jak lubisz być np. mięsem armatnim ze 2 lata będziesz konto rozwijać ,chyba że masz mega stalowe nerwy jak ja ;) ale ta stal nerwów to z lolka :) , bez pakietów i bez bota można grać . Ja gram 13 , lub 14 lat bez bota , pakietuje ale w życiu nie dam zarabiać komuś za jakąś licencje na bota . kiedys grałem na kodach w S A Ndreas te sprawy 1 tydzień i połamane płyty 0 frajdy z grania , tych co bez auto grają jest garstka **( tak zwane , Mamuty ) Kasiora jest do wydawania (w granicach rozsądku) jak lezy to banksterzy ja podwają ale dla sieBie , Spadam Lolkowe towarzystwo puka .:):)

14. Czekotubka

dzieki za opinie :) pomysle co zrobic z tym fantem... od dark orbit uciekam ,chodza opinie ze DO umrze calkowicie jak deepolis a seafight troche podobne :)