kajaczki

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika **pawel**, 5 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Czy BP ma zamiar coś zrobić z tymi kontami kajaczkami? Statki ledwo pływają, a salwy mają po 300-400k gdzie ja w nich ledwo po 150k. Człowiek poświęca lata na gre żeby konto zrobić, a tu taki kajaczek konto zbuguje w 5 minut, odpali programiki i zadowolony, że wiekszość ludzi topi. Ludzie z rangami kapera, piracki baron nie mają takich salw jak oni i niech nikt mi nie pisze takich głupot bo inwestują to mają. To już się chore robi co tutaj sie dzieje..., ale tak to jest jak BP skupia się wyłącznie na pieniążkach graczy niż na kontrolowaniu kont. Gram w tą gre za długo by taki gracz mógł legalnie się takiej salwy dorobić zaczynając dopiero grę. Wiem ile co kosztuje i ile czasu trzeba poświęcić by to zdobyć i choćby nie wiem co nie jest możliwe zdobycie tego dla poczatkującego gracza nawet jak gra rok lub 2 lata chyba, że wsadzi z 5 tys euro lub więcej