Kaki

Temat na forum 'Gracze' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Kaki, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Co wy tak wzdychacie, będzie dobrze;).

Kaki ten owocek w twojej sygnie to w miarę zjadliwy? Bo jak nie zbyt, to pożyczam go na czat :D

2. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

Są pyszniutkie <3 musisz innego owoca na czat wziąć! :p

3. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

No dobra, dalej będę arbuzami rzucać. Ale za to Twoje zabiorę na gofry z bita śmietaną i innymi owocami:D

4. MOD_Kaki

MOD_Kaki Guest

ohohoho będę w bitej śmietanie? mmm :D

5. Współpraca bardzo krótka, ale dzięki.. :)

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  6. Powodzenia w życiu :)

7. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

A mówiłem abys Leosia nie sluchal bo wyprowadzi Cie na manowce :D
    Było krótko lecz owocnie ;p
    Powodzenia w życiu ^^

8. No wiesz co... :confused: Ja? :rolleyes: Manowce? :D

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  9. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

szkoda że byłeś tak krótko w ekipie,
    powodzenia w życiu :p

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  10. D3M0N0L0GI4.666

D3M0N0L0GI4.666 Mieszkaniec forum

A więc kochani ...
    Nie ukrywam że skończyło się to wszystko wyłącznie przeze mnie, ale mam nadzieję, że nikt nie ma mi niczego za złe ...
    Wszyscy myślą że ekipa to pracownicy BP, nie Drodzy gracze, to nie prawda , oni są tylko zwykłymi uczciwymi graczami jak My wszyscy ( ja już nie .. ; (. ) i na dodatek bardzo uprzejmymi odziwo Nawet Leoś ^^. Pomoc w Ekipie jako Mod była dla mnie czymś zupełnie nowym, dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy, a także spojrzałem na grę z drugiej strony, możecie mi tu teraz wygadywać, że wymyślam żeby się podlizać, nie to nie prawda, dla Agnieszki zawsze byłem łobuzem przez tą moją ' uprzejmość ' :) .
    Ehh, niestety wszystko co dobre szybko się kończy, czas wziąć swoje prywatne życie w ręce i coś w końcu osiągnąć.
    Dziękuję całej Ekipie za miło spędzony wspólnie czas, mam nadzieję, że jeszcze nie raz się usłyszymy .!
    Życzę wam dalszych sukcesów, czasami wpadnę coś namieszać, być może pod innym nickiem, ale zawsze pod MOIM wspaniałym oryginalnym zielonym kolorkiem!
    Wasz Kaki ! ;)

11. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Trzymaj się cieplutko, Łobuzie :) I zaglądaj czasem, Zielone Kaki!

Do zobaczenia na forum :]

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  12. D3M0N0L0GI4.666

Eh Aga , musisz sobie znaleźć fajniejszego łobuza :C :(

13. Cóż za wyróżnienie. :cool::p

D3M0N0L0GI4.666 lubi to.
  14. D3M0N0L0GI4.666

wejdź na gmaila ;p

15. -Mєpђistσ-75

-Mєpђistσ-75 Czeladnik forum

Łał... Kaki pożegnanie iście jak z lektury o samobójcach :)) Wnioskuje z tego co piszesz, że wyrwałeś się z "marazmu" i z nowym napływem sił podejmujesz walkę w realnym życiu, myślami jednak pozostajesz w "wirtualnych pielaszach"...a gra...to jednak tylko gra. Trzymam kciuki i powodzenia w realnym życiu. Pozdrawiam :)

16. D3M0N0L0GI4.666

Nie z lektury lecz o realiach które się tu dzieją, miałem ochotę wrócić do gry ale stwierdziłem, że jeżeli chciałbym od nowa rozwijać konto zajęłoby mi to kilka dobrych lat, a kto wie czy w tym czasie gra nie upadłaby, sam widzisz co się dzieje, coraz mniej graczy, coraz więcej nowości za których zdobycie trzeba dawać realną kaskę .. ;)
    Jak narazie pozostaję tylko na forum :p

17. Nie mielismy jakiejs wiekszej okazji do rozmowy..coz czasem tak bywa.
    Pamietaj nie ma co sie poddawac:) glowa do gory po deszczu wyjdzie slonce :)

18. D3M0N0L0GI4.666

Dokładnie, ale na forum nie dam spokoju :3 :D

19. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie strasz ludzi ^^

MOD_Nathaniel lubi to.
  20. D3M0N0L0GI4.666

No dobra jak mnie tak nie lubicie to idę sobie . pf .. Aga wam da popalić za swojego łobuza..