Kamień

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ArmandaPirates[A], 24 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ArmandaPirates[A]

ArmandaPirates[A] Czeladnik forum

Witam mam pytanko :) Nie posiadam zamontowanego kamienia do Prawdopodobieństwa trafienia, ale mój statek i tak ma 104% i czy jeśli zamontuje ten kamień to podskoczy mi jeszcze salwa troszkę do góry :) ?

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Niestety nie aby jak będziesz strzelał do gracza to jak będzie miał np. Karocę to celność w niego Ci się obniża więc uważam że opłaca się dać ten kamyk ale poczekaj na opinię innych użytkowników ;)

3. ArmandaPirates[A]

4. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jeżeli masz 102% celności to kamień jako tako nic Ci nie da ale jeżeli będziesz strzelał w gracza który ma kamień do prawdopodobieństwa uniku np 10% to twoja salwa w niego będzie mniejsza i wtedy kamień o którym piszesz się przydaje. Ogólnie napisze że w miejsce tego kamyka dałbym osobiście kamień do krytyka jeżeli taki posiadasz.

5. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

kolego wystarczy ze masz te 104 ja mam 106 polecane kamyki topaz+49 do predkości obrazenia obrazenia krytyczne lub ktyk hp i unik to na tyle pochwale sie swoimi kamykami predkość 49 16do obrazen 13 obrazenia krytyczne hp 85k unik15% hyba mam juz ładny zestaw

6. ArmandaPirates[A]

Ok już wszystko rozumiem temat do zamknięcia :) Pozdrawiam.

7. Ok, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.