KAMIENIE DO PVP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Golmix™, 10 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

siemka jakie będą najlepsze kamienie do PVP jeśli mam jeśli mam prawdopodobieństwo trafienia ponad 100%

UNIKANIE SZKÓD
    PRAWDOPODOBIEŃSTWO TRAFIENIA

CZY
    PRAWDOPODOBIEŃSTWO UNIKU

co lepsze będzie do walki z wrogiem PVP

2. »~ŽEMŠŤĂ~«

»~ŽEMŠŤĂ~« Młodszy ekspert

to nic ze masz 100% trafienia jesli wrog ma np 2x kamien do prawd. uniku np 12% to wtedy Ty masz 76% takze na PvP podstawa to kamienie prawd. trafienia i prawd. uniku na statku jak i na towarzyszu do tego trener zwinnosci. Czyli prawd. uniku nieweluje prawd trafenia wroga.

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

podstawa to prawd uniku i trafienia nie zgodze sie od prawd uniku lepszy juz jest unik i to jest podstawa w obu stworku statku bo uniku nie zniwelujesz niczym dopiero potem mozesz sie zastanawiac nad prawd uniku i trafienia ktory wlozysz w drugiej kolejnosci
    na statku wsadzisz unik prawd uniku i prawd trafienia w stworku unik + prawd uniku badz trafienia ..

4. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

ta opcja jest najleprza
    PRAWDOPODOBIEŃSTWO UNIKU
    sprawdzalismy to unikanie jest slabsze od prawdopodobieństwa uniku jezeli chodzi o walkę z graczem

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a czemu tak skoro prawd uniku mozna zniwelowac a uniku nie ktos mi wyjasni jak to dziala ?

6. Czyli jeśli dobrze rozumiem najlepiej jest na statku i na towarzyszu zamontować kamienie na prawdopodobieństwo uniku i trafienia tak

7. -žάβμјčá-

-žάβμјčá- Młodszy ekspert

Tez jestem ciekaw i sprawdze z kolegami

8. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

są rożne wersje większość mówi że
    PRAWDOPODOBIEŃSTWO UNIKU

jest lepsze do PVP

9. KrYs1916

KrYs1916 Moguł forum

Uwierz że do walki nadaje sie prawd uniku i unikanie szkód bo prawdopodobienstwo trafienia to juz czerwony kamyk tamte za to sa niebieskie wiec te 3 moim zdaniem sie nadaja do walki gdzie i Ja je posiadam na statku jak i na towarzyszu.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  10. Ogolem nie ma juz zlotego srodka na te pytanie.. kiedy i owszem byly standardowe parametry skorek + male dodatki .. dzisiaj skorki wypasione a dodatki jeszcze bardziej.. Aby mniej wiecej uzyskac odpowiedz,czyli odpowiedziec samemu sobie na to pytanie musisz rozwacyc najpierw jak grasz ( systematycznie, czasami, ochoczo do wali czy raczej zarabianie perel) , nastepnie jak stoisz z kontem tzn czy masz kasztele max rozwiniete, jak talenty i jedna dosc z istotnych spraw jakie armaty i na jakim poziomie.. no i jesli chodzi o pvp chyba najglowniejsza sprawa.. czym strzelasz ..dlaczego? Bo jak strzelasz wybuchem to slabo, ale jesli prujesz caly czas super voodoo, odmrazak, szrapnel uszlachetniony ( wartosciowe kulki) to mam duze pole do popisu.
    Takie jest moje male zdanie, nie kazdy sie z nim musi zgodzic. Kazdy ma swoj pomysl na gre..taka powiedzmy mala taktyke- przez to gra daje nam wiele mozliwosci a nie ze gramy wg jakiegos szablonu..

11. MISIO.GIT

Teoria jest taka za unikanie szkód redukuje zadawanie obrazen armatami a pr.uniku redukuje pr.trafienia zalacz jakos mocna amo i zobacz ile masz zadawnie szkod armatami ja mam 134.9% (amo uleprzony szrapnel) a unikanie mam 35% do tego dolicz talent 14% w gracza wychodzi 148.9% (talent nie jest wliczany do szkod armatami) wiec jest bezsesem wsadzac unik do potwora skoro masz go na statku majac pr.trafienia na potworze bijesz wiecej krotko mowiac unik na potworku redukuje ci salew o 2-3k a ty bijesz w przeciwnika mniej o 5-6k (ja to tak widze)

12. DEMON_ROZTOCZA_PL-

DEMON_ROZTOCZA_PL- Okazjonalny autor

Misiu :) czyli na statku (pra.trafienia, prawd uniku i unikanie) na potworku(prawd. Uniku i prawd trafienia)

13. MISIO.GIT

Dokladnie tak

14. •☆•SILENCIO•☆•

•☆•SILENCIO•☆• Młodszy ekspert

zalezy od armat, ale prawdo uniku nigdy nie bedzie lepsze od uniku z mojej strony tak to wyglada

Cezary.1992 lubi to.
  15. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedzi / podpowiedzi udzielone - temat nieaktywny.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.