Kamienie nie działaja

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏, 5 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏

乂™๖ۣۜTomãşz乂♏ Okazjonalny autor

Witam czy może mi ktoś wytłumaczyć jak działa kamień Nieskazitelny Rubin (+15% obrażenia zadawane armatami ) ponieważ z tym kamieniem i zapalonym kółkiem stracona miłość mam salwę w bota ok 96k a bez kamienia 93k to znaczy ze salwę z kamieniem mam nieco ponad 3% większą z to gdzie to 15% ?

2. Troszkę nie rozumiem..
    Ja mam 14% kamień i :
    z kółkiem bije okółkiem 102k
    bez kółka 84k
    ^ nie mówiąc oczywiście o krytyku
    Więc musisz mieć coś innego zależnego od wysokości salwy z kamienia

3. 09-09-2014PL

09-09-2014PL Forumowy żółtodziób

Nie oto mu chodzi :p Chodzi mu oto że jak wyjmie kamień 15% do armat , to bije 93k ,a jak go włoży na desing to bije 96k .
    To jest skomplikowane innaczej to jest liczone niż się spodziewamy Tomasz każdy tak ma :) Bo to nie błąd

4. 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏

Dokładnie to ja sie pytam po co on jest jak nie daje 15%

5. A o to :)..
    W takim razie nie wiem dlaczego tak jest..Jedyne co to do supportu można napisać
    A i dobrze że taki temat :)..przynajmniej człowiek znów czegoś nowego jest świadom:)

6. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

bo na moje to on daje te 15% ale od podstawowej salwy czyli nie licząc bonusów z 60/vd/młota tal kaszteli potworka.tylko podstawowa czyli tam 245armat i od tej salwy jaka masz bez niczego dodawane jest 15%

7. Może być tak jak tutaj kolega wyżej napisał gdyż, przed chwilą u nas w bractwie kolega zrobił z 15% na 16% i salwa skoczyła mu z elitara jedynie o 200 z groszem więc patrząc na to co pisałeś 96k z kamieniem w skórce a 93k bez kamienia w skórce pasuje tutaj.
    15 poziomów procentowych czyli > 15x 200 z groszem daje nam 3000 + te grosze :)

8. 乂™๖ۣۜTomãşz乂♏

to straszna lipa jest :(

9. No co zrobić :( lepsze to niż nic

10. Temat nieaktywny.
    Klejnoty działają. Myślę że można zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.