kamyki

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika -BeMoL-, 28 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -BeMoL-

-BeMoL- Forumowy żółtodziób

lepiej kupic waleczny kon morski czy mały lewiatan dla kamykow? Nie mam za bardzo rozwinietego statku

2. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Wszystko zależy od tego jakie kamienie masz teraz na statku oraz towarzyszu. Pamiętaj że nie możesz kamieni z towarzysza wrzucić na statek i odwrotnie. Sam napisałeś, że nie masz zbytnio rozwiniętego konta, dlatego ja osobiście na Twoim miejscu wziąłbym w tym przypadku towarzysza, który posiada kamyki do unikania i prawdopodobieństwa uniku i skupił się na biciu npc "Hrell Drakirów", które są bardzo opłacalne jeżeli chodzi perły. Boty te zadają spore obrażenia jeżeli nie dysponujesz dobrym unikaniem, więc taki kamyk sprawi, że bicie tych właśnie npc będzie nieco przyjemniejsze. Możesz też napisać jakie kamyki masz aktualnie na towarzyszu i statku. Będzie nam łatwiej podpowiedzieć co lepiej wybrać. ;)

-BeMoL- i BA_PP187 lubią to.
  3. -BeMoL-

4. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Czy jest to serwer PvP? Jeżeli tak, to ja bym na Twoim miejscu wziął jednak design. Kamyki jakie masz na towarzyszu są stricte pod PvP, czyli prawdopodobieństwo trafienia oraz prawdopodobieństwo uniku oraz levelowo są całkiem niezłe. Jeżeli weźmiesz design, wtedy kamyk do armat będzie cztery poziomy wyższy i sądzę, że będzie widoczna różnica w salwie. A widząc Twoje aktualnie kamienie myślę, że lepszym rozwiązaniem jest pójść właśnie w obrażenia najpierw. Tak czy siak pozostało jeszcze osiem dni eventu, postaraj się zdobyć więcej dusz i kupić obydwa przedmioty, bo są tak naprawdę równie dobre. Takie jest moje zdanie na ten temat, może ktoś ma inne i jest chętny podpowiedzieć? :rolleyes::)

-BeMoL- lubi to.
  5. -BeMoL-

Jest to server PVE+zastanawiam sie bardziej nad kupnem malego lewiatana jako pierwszego bo nie moge na sobie utrzymac hrms renown lub warrior a co dopiero głebinowego czatownika

CM_Aqua lubi to.
  6. -BeMoL-

To powie mi ktoś co mogłbym wybrać zeby było mi latwiej?

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.