Kantor i waluty w seafight

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Aga_Khan, 8 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Namnozylo sie w grze roznorakich walut : zloto, perly, bigpointy, krysztaly,escudo....

Wiec mam mysl taka by uruchomic kantor wymiany walut. Na pewnym etapie rozwoju miliardy zlota sa totalnie zbedne bo nie ma co za nie kupic. Ida tylko praktycznie do bractwa i w sezonie do misji.
    Moze to nie jest taki durny pomysl?

Przydaloby sie wysluchac opinii innych graczy czyli jak mawiaja uzyszkodnikow.... :)

2. Roman52

Roman52 Wielki mistrz forum

Coś podobnego istnieje w innych grach ale jest to wymiana lepszych walut na gorsze czyli tutaj byłoby np. perły na złoto. Mogę się mylić ale wydaje mi się, że kiedyś było już coś takiego w SF. Może też powinna być głębsza reforma walut, uwzględniająca podział na powierzchnię i pod powierzchnią (Atlantyda). Jeżeli ktoś gra powiedzmy tylko pod powierzchnią to chce radzić sobie tylko dzięki graniu w tym miejscu, tak więc rozwijając się zdobywać walutę w miarę łatwo a tak obecnie nie zawsze jest. Dla kogoś kto gra w Atlantydzie rada, że na powierzchni możesz daną walutę zdobyć łatwo nie jest rozwiązaniem (szczególnie jak trzeba ładować w rozwój osobno na powierzchni i osobno pod powierzchnią).

Ostatnie edytowanie: 9 listopada 2024