Pomoc techniczna karta media markt

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika patryk_kmn, 7 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patryk_kmn

patryk_kmn Czeladnik forum

Witam mam pytanie odnosnie karty media markt za ktora mozna kupic rzeczy w grze pytanie dotyczy tego czy chodzi o karte podarunkowa i ile razy mozna wpisac karty jak kupie np 5 to czy 5 bede mogl wykorzystac.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj,
    jaki przedmiot w grze chcesz zakupić przez Kartę media Markt? Gdzie masz opcję płatności kartą media markt?
    Na stronie właściciela tej karty czyli Media Markt masz wyjaśnione wszystkie szczegóły dotyczące karty podarunkowej. Z tego znalazłem w FAQ(pytaniach i odpowiedziach) to kartą podarunkową możesz płacić jedynie za zakupy w sieci sklepów Media Markt. Do dokonania tych płatności możesz użyć dowolnej ilości kart podarunkowych.

3. patrykkmn

patrykkmn Forumowy żółtodziób

nie prawda w platnosciach jest platnosc bigpoint gc tak wlasnie sie znacie na grze! prosze sobie sprawdzic

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Ja nie widzę u siebie karty media markt :

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Bigpoint Game Card nie jest to karta podarunkowa Media Markt, jest to inny rodzaj karty. Jeśli w kraju w którym przebywasz masz możliwość zakupu tej karty w sieci sklepów Media Markt możesz ją nabyć. Karta ta działa na podobnej zasadzie co karty paysafecard, tylko że jest to karta dedykowana wyłącznie do płatności w grach Bigpoint.

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Brak dalszej aktywności w temacie, odpowiedź udzielona. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.