kasa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -=grzesiu1515=-, 4 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -=grzesiu1515=-

-=grzesiu1515=- Aktywny autor

hej niewiem czy to odpowiedni dzial wiec w razie czego prosze o przeniesienie w odp miejsce. a pytanie mam na czym najlepiej nabic zloto w sesie npc na jakiej mapce z salwa 2 k pustak. drugie pytanie po ile moga chodzic armatki 50 f na targu w licytacjach na global europe tak mniej wiecej ;) i po ile poklady i amo ? ;) bede wdzieczny za odpowiedzi ;)

2. _Pitas_

_Pitas_ Czeladnik forum

Moim skromnym zdaniem jeżeli chodzi o złoto to znajdz jakieś bractwo z TSem i poproś o wypłatę , a jeśli chodzi o armaty to zbieraj perełki na admiralskie , lub podczas jakiś eventów wymieniaj dusze , lub coś innego na 55 lu 60 funtówki ;)

3. -=grzesiu1515=-

ok ale ja niechce sepic ;) pytam po ile chodza na targu 50 f

4. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

To zalezy raz chodzi po 100mln a raz po 2 mld

5. -=grzesiu1515=-

to miarowo ;) a w jakich godz najlepiej licytowac? ;)

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Fakt, że licytacja to loteria ale kolega napisał, że chodzi o global, a tu aż tak wysokich cen nie ma.
    Dawno nie licytowałam, ale kiedyś dobrze się wygrywało nad ranem w okolicach 5-6.
    Tylko jeśli chcesz 50f, to średnio się to opłaca, bo i tak będziesz musiał je zmienić.

7. -=grzesiu1515=-

50 tki daja w sumie te same obrazenia roznia sie zasiegiem i bonusami od innych ;) wiec jak dla mnie na poczatek sie oplaca bo latam na 30 tkach :) ok dzieki za konkretne odp ;) co chciałem już wiem ;) można zamknać temat ;)

8. W takim razie zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.