Kasztele vs pokłady

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Boniek, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

Cześć, lepiej zrobić kasztele (mam na 5 poz.) które dają % czy ulepszyć pokłady ?

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Masz sekstant prochownice i pokład dzialowy na 5 poziom? Jak stoisz z pokładami? Na jaki poziom masz je ulepszone? Jezeli posiadasz kryształy lub perły i dodatkowe armaty ktore leza w składnicy to rób pokłady.

3. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

3 pokłady na +++ i 3 na + perełki zbieram zeby zrobic rampe na full, armatek mam chyba 100 55-f na poz.5 a teraz event ma chyba byc to pewnie krysztalki tez wpadna

4. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

To skoro nie masz zapasu armat którymi mógłbys wypełnic potem te ulepszone pokłady to nie ma ich po co robic póki co.
    Lepiej zrób te rampę, i dokup armat skoro masz tylko 100 szt :)
    A co do eventu sledz forum :)

5. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

"armatek mam chyba 100 55-f na poz.5" W ZAPASIE ! Mam full 55f na poz. 5 i jeszcze admiralskie i 60f wrzucone

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Aaaa nie napisałeś tego ,,w zapasie" :D No to jeżeli wybierac pomiedzy kasztelami a pokładami wybrał bym na twoim miejscu ulepszenie pokładów.

7. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

No to ja jeszcze 190k perel koncze rampe i zabieram sie za pokłady :D

8. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Myślę że to dobry wybór :D Jeszcze jakieś pytania?

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Dalszych pytań nie widzę.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.