Kasztele

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika TYTANIC[PZB], 9 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TYTANIC[PZB]

TYTANIC[PZB] Czeladnik forum

Siemka mam pytanie ile bedzie mie kosztować w sumie rampa 6/6 sekstans 6/6 i prochownica 6/6 mowie ma dniach kaszteli?

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Z slotami czy bez?
    Nie wiem czy już posiadasz jakieś sloty czy też nie.
    385,750 perel (rampa 6/6) + 385,750 perel (sekstant) + 385,750 perel (prochownica) = 1,157,250 pereł (z 25% zniżki dni kaszteli)

Polecam: https://board-pl.seafight.com/threads/kasztele-rodzaje-i-koszt.619/

3. TYTANIC[PZB]

TYTANIC[PZB] Czeladnik forum

drogawo troche:/

4. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

ale to chyba bez slotów bo z slotami to rampa sama kosztuje około 600k
    A wiec te 3 kasztele ze slotami w granicach 2-2,5mln. ale nie wiem tylko strzelam , zeby ci powiedziec dokładna odpoweidz bym musiał policzyc

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Bez slotów, to sa ceny samych dobudowek.

6. Wiadomo coś kiedy Dni Kaszteli ? :D

7. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

ostatnie dni kaszteli to koncówka lutego a teraz mamy juz prawie połowe kwietnia wiec nie bawem powinny byc :)

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

różnie to bywa z dniami kaszteli. Przeważnie co 3 miesiące są ale ostatnio nie trzeba było czekać długo na kolejne:)

9. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie wiadomo...można tylko próbować przewidywać, ale to nie daje żadnej pewności.

10. Właśnie się pojawiły. :)

Można w czymś jeszcze pomóc czy wszystko jasne?

11. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Brak pytań. Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.