Kasztele

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Boniek, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

Cześć, mam rampe na 6 podstawowe kasztele na 5 oprócz opancerzonego kadłubu/a (nie wiem jak sie pisze :D ) Salwe po 6700 bez prochu i moje pytanie jest takie, lepiej zbierac perly i robic kasztele na full do salwy czy złudzenie voodoo ? Z salwy nie narzekam ale denerwuje mnie to ze co chwile sie musze repac jak mnie boty bija, zrobiłym sobie to voodoo na 4 albo 5 lvl i zaczął wszystkie pokolei robić na 6 lvl, jak myślicie ?

Ps. nie dzialaj lufy ? Kupiłem i mi salwy nie zmieniło.

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2015
  2. Pisze się kadłuba :)
    Podałeś nieco za mało informacji, określenie "podstawowe kasztele" niewiele mówi. Jeżeli jednak masz całkiem nieźle rozwiniętą reperkę to myślę że mógłbyś jeszcze nieco zwiększyć salwę :)
    Błędy z lufami żadne do mnie nie dotarły. Lufy nie zwiększają obrażeń - dodają 10% szansy trafienia, co wyrównuje wyżej wspomnianą. Jeżeli jednak twoja celność już przekroczyła 100% to większej salwy już mieć nie będziesz.

SMOD_*Angua* lubi to.
  3. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

temat nie ważny już chyba :D

4. To może zapytajmy autora - czy jeszcze jakieś pytania? :)

5. Ja polecam rozwijac kasztele mniej wiecej tak:
    Krok pierwszy: rampa 5/sekstans i prochownica 4
    2 krok: rampa 6/ sekstans i prochownica 5/ miecz kilowy 2, strefa rufowa 2/ narzedziarnia, poklad dzialowy i opancerzenie 3
    3 krok: sekstans i prochownica 6/ narzedziarnia 4/ opancerzony kadlub 4/ strefa rufowa 4/miecz kilowy 4/ poklad dzialowy 5/zludzenie voodoo 3
    4 krok: poklad dzialowy 6/ opancerzenie 5/ miecz kilowy i strefa rufowa 5/ zludzenie voodoo 5
    5 krok: narzedziarnia 5/ opancerzony, miecz kilowy, strefa rufowa, zludzenie voodoo 6
    6 krok: narzedziarnia 6/ nasada amuletow i wzmocnione klejnoty
    7 krok: co tam juz chcesz :)

Oczywiście to są moje propozycje ..ktos sie moze z tym nie zgodzic..moze miec swoja propozycje ;)

6. Rozumiem że problemy rozwiane, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.