Kilka pytań

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Petrenko, 2 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Petrenko

Petrenko Forumowy żółtodziób

Hej
    1.Czy by bonus do obrażeń kulami za perły był aktywny potrzebuje posiadać max Zgub na tym samym lvlu? czy może być np 100szt na 1lvl i 100 2lvl?
    2. Czy opłaca się bostować celność ponad 100%? Aktualnie mam 144% i zastanawiam sie czy nie lepiej wymienic klejnoty z celnością w statku i towarzyszu na np. krytyczne szkody lub unikanie szkód??

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2020
  2. niuka_1

niuka_1 Forumowy żółtodziób

Celność ponad 100 procent jest do graczy im więcej masz celności tym więcej bijesz w graczy którzy mają duży unik jak i boty na wysokich mapach co mają unik. A z arkadami zguby wydaje mi się że oby były tylko zguby na różnych poziomach to podnosić krytyk. Jakbyś miał inne armaty z zgubami to nie byłoby tego raczej. Ja osobiście mam na graczy obrażenia praw. Trafienia. Praw uniku i unik A do bota mam krytyk dodany.

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Czy masz jeszcze jakieś pytania w tym temacie ?

4. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Brak aktywności, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.