Klient niedziała

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 13 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Nie morzna wejść do gry przez klienta wyskakują jakies tabelki i blokują wejscie na mape gry. Błąd aplikacji wyskakuje i pisze error

Ostatnie edytowanie: 13 września 2022
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Z każdym błędem klienta gry postępuj tak samo. Odinstaluj i zainstaluj ponownie.

3. Achilles®»»»»»»

4. Achilles®»»»»»»

Niedarady pobrac instalki i niedarady zainstalowac wyskakują tabelki. nie morzna grać jak klikam w inną instalkę to wyskakuje tabelka instalation has failed z panelu sterowania nan odinstalowaną instalkę gry ale na pulpicie komputera miałem jeszcze inną instalę kliknąłem i zalogowało mnie na strone seafight ale na mape gry niedardy wejsc wogóle. Jak klikam na mape gry to wyskakuje tabelka znapisem an error occurred Error: Spawn EBUSY

Ostatnie edytowanie: 14 września 2022