Klient seafight

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CamtePL, 25 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CamtePL

CamtePL Czeladnik forum

Witam,
    Gram na kliencie seafight ponieważ na przeglądarce często mam większe lagi niż na kliencie, tylko że.... no właśnie jest problem teraz z graniem na nim.
    Została wczoraj wprowadzona jakaś aktualizacja tego klienta, która go spaprała...
    Po zalogowaniu się wszystko fajnie, tylko w momencie gdy chcę otworzyć inną kartę w seafiajcie czarny market, mapa morza czy cokolwiek to otwiera nową zakładkę na tym kliencie i każe się logować od nowa i tak za każdym razem do każdej karty, sumasumarum nic się nie da zrobić, a o wejściu na mapę można pomarzyć. Mam to samo zarówno na swoim głównym koncie jak i na baby shipach, więc to jest kwestia spapranej aktualizacji. Naprawcie to, bo na przeglądarce słabo się gra

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zgłoś się do PT załączając odpowiednie zrzuty ekranu.

3. -DzIkUsEk-

-DzIkUsEk- Forumowy żółtodziób

Dołączam się do autora wątku
    Jest problem z klientem, była aktualizacja i nie można wejść na mapę morza wywala do strony logowania, można to zweryfikować co jest nie tak gdyż jak mam zrobić screeny jak mnie wywala do strony logowania

4. -DzIkUsEk-

Kiedy naprawicie klienta?

5. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Nie otrzymaliśmy jeszcze oficjalnej daty. Kiedy pojawi się tylko informacja na ten temat zostanie ona tutaj zamieszczona.

6. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Wystarczy się zalogować na tej nowej karcie i wejść na morze ... mam to samo

7. -DzIkUsEk-

Jest lipiec a klienta dalej nie naprawili......

8. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Podeślij proszę screeny i opis do Pomocy Technicznej tutaj niestety w tej sprawie nie pomożemy. Jeżeli pojawi się informacja na temat naprawy zapewne pojawi się tutaj, warto śledzić ten wątek. Ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.