Blad Klient

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MAJTEK™, 16 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Dobry :D Wracam do gry po dosyć długim okresie i pierwsze czym się zająłem to owym klientem na komputer. Jest tam jakiś poradnik na forum, zrobiłem wszystko z proponowanych problemów, i przerabiałem już różne opcje na które sam wpadłem. Nawet zwiększyłem wydajność grafiki sam nwm jak ale to zrobiłem, a syfajt jak nie działał tak nie działa.. Jakieś pomysły, miał ktoś tak? Owy problem występuje po otwarciu aplikacji.
    http://ifotos.pl/zobacz/bladpng_qnrqphs.png
    system to win7

Yy przepraszam, żyją tu jacyś moderatorzy, czy jakieś osoby tego pokroju? I tak wiem wiem, nie można pisać post pod postem.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 lutego 2018
  2. Żyją żyją :) Hmm ... niestety powodów może być wiele a najgorsze jest to że ten komunikat jest ogólny i nic konkretnego nie mówi. Może np brakować Ci jakiejś biblioteki Microsoft Visual C++ Redistributable, .NET Framework lub innych plików lub też masz system 64 bit a zainstalowałeś biblioteki 32 bit. Możesz też mieć jakąś niezgodność sprzętową typu za mało wolnego RAMu itd itd.

MAJTEK™ lubi to.
  3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

A więc tak:
    Microsoft Visual C++ - zainstalowałem (faktycznie wcześniej był zły, teraz jest 64bit)

.NET Framework - zainstalowałem
    I nadal bez zmian.
    Parametry też raczej dają rade:
    http://s5.ifotos.pl/img/koompng_qnxpxxe.png
    Serio nikt nie miał wcześniej podobnego problemu??

4. A grafika? Zintegrowana czy jakaś dedykowana?
    Microsoft Visual C++, .NET Framework które wersje? Ja np mam takie:
    Screenshot_1.png
    Mam też zainstalowany service pack 1 do win 7 choć nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

MAJTEK™ i MOD_BRUTUS lubią to.
  5. Kulki

Kulki Forumowy żółtodziób

Ja mialem taki sam problem z tym klientem, lecz niestety nie wiem jak ci pomoc bo instalowanie sterownikow itp. programow nie pomoglo wiec zostalem zmuszony na instalacje systemu na nowo. dopiery wtedy zaczal klient pracowac normalnie.

MAJTEK™ lubi to.
  6. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Miałem inne wersje zainstalowane, dla sprawdzenia wykasowałem, zainstalowałem takie jak u Ciebie i nadal bez zmian. Service packa też zainstalowałem, bo żeby działała wersja Frameworka 4.5.1 na systemie win7 musi być SP1.

Problem w tym że zbiegiem okoliczności jakieś niecałe dwa tygodnie temu instalowałem system na nowo :D Więc nie ma co robić tego kolejny raz. Ale sprawdziłem w urządzeniu diagnostycznym wszystkie duperele systemowe i niby wszystko gra..

Szczerze pomału mam ochotę kupić nowy komputer bo już nie mam siły do tego :cool:

7. Hmm ... to już brak mi pomysłów :( Niedawno też instalowałem nowy system i jedyne co zainstalowałem aby klient chodził (choć i tak na nim nie gram) to .NET framework. A masz najnowszego flash playera PPAPI (pod chrome, bo klient niby na tym ma działać) lub NPAPI (pod firefoksa ja mam tylko tego i też mi działa) ?

8. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.