Klucze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika borsuk666, 4 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. borsuk666

borsuk666 Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie.
    Z góry przepraszam ale nie wiem gdzie to napisać.
    Mianowicie posiadam kilka kluczy akcji specjalnych ale niestety nie mogę otworzyć żadnej skrzynki. Wyskakuje mi komunikat jakbym żadnych kluczy nie posiadał.
    Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić o co chodzi?
    P.S.
    Skorzystał bym z czatu w grze ale mam na niego bana... a sama pomoc techniczna nic nie odpisała.

2. Golem22

Golem22 Forumowy żółtodziób

klucze zostaną wymienione jutro o 12 na normalne 1:1 nie gram wiec nie wiem czy są na mapie skrzynki specjalne.

3. CM_Error404

CM_Error404 Guest

W magazynie sprawdzasz jakie masz klucze:
    Zwykłe są do tajemniczych skrzyń - te szare, eventowe do pomarańczowych i zostają klucze lwa do lwich skrzyń które są podczas freedomów.
    Zwykłe do szarych kupujesz na placu targowym , eventowe jeszcze są na czarnym rynku a lwich póki co nie kupisz.

4. borsuk666

Mam te z pakietu oraz z rynku ale żadnej skrzyni nie otwierają. Cały czas ten komunikat, że nie posiadam klucza.

5. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Są to klucze z eventu po wymianie będziesz mógł otworzyć zwykłe skrzynie na mapie morza.

6. borsuk666

Dzięki wielkie już wszystko ok. Temat można zamknąć

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.