Kocioł z Aruby

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 007timon, 15 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 007timon

007timon Zaawansowany

Mam takie pytanie kiedy w końcu naprawią go i będzie można wrzucać perły ??

2. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

ale przecież można wrzucać perły bez problemu

3. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Jestes tego absolutnie pewien? Bo mi jakos ani na g7 ani na ag3 ta sztuka jeszcze wczoraj sie nie udawala...

4. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Problem jest nadal, pomaga standardowe F5. Pomimo, że jest to denerwujące jest to błąd mało szkodliwy i trochę sobie poczekamy na naprawę:D

5. 007timon

007timon Zaawansowany

jaki mało szkodliwy to jest mega problematyczny błąd, od ponad 2 miesiecy z nim nic nie robią tylko chcą żeby gracze na zwykłych mapach siedzieli dla sezonów !

6. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Dla nas jest problematyczny, dla tych co się bawią naprawami nie jest aż tak priorytetowy.

7. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Trzeba niestety poczekać na naprawę tego problemu.

8. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam kocioł aruby się zepsuł kiedy klikam mojo rospocznji rytuał no nie wyswietla losów.

9. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

To tylko błąd wizualny, jak sprawdzisz dziennik pokładowy to zobaczysz że otrzymałeś przedmioty.

10. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Zgadza sie, blad wizualizacji… Niemniej jednak JEST to blad i poza potwierdzeniem ze takowy wystepuje przydaloby sie jakies info co do tego czy rzecz jest zgloszona chocby czy tez nie...

11. bialaDama66

bialaDama66 Czeladnik forum

"To tylko błąd wizualny, jak sprawdzisz dziennik pokładowy to zobaczysz że otrzymałeś przedmioty." Nie na tym polega gra , a to jest kolejny miesiąc błędów w kotle i taka odpowiedź od BA nie powinna mieć miejsca . ^^

12. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Blad jest zgloszony.

13. GUATEMAL

GUATEMAL Okazjonalny autor

I co z tym kotłem, ile to jeszcze będzie trwało, pereł nie można dalej wrzucać a pokład się kończy

14. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Spróbuj zrobić F5 i wrzucić ;), niektórym to pomagało i działało.

15. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

Tragiczne jest to pseudo naprawianie błędów przez nich, ehh

16. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Czasem wystarczy parę razy F5 kliknąć, u mnie akurat kocioł działa prawidłowo, tylko nie ma wizualizacji ;)

17. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

To nie jest rozwiązanie problemu

18. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

To jest odpowiedź na problem, a rozwiązaniem problemu zajmują się programiści i chcąc nie chcą musimy poczekać na naprawę ;)

19. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Brak zainteresowania tematem - zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.