Kocioł

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Inside, 4 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Inside

Inside Forumowy żółtodziób

Witam mam problem z kotłem z aruby wygrałem mapę i mam ja, ale niestety nie chce mi zbierać następnych puzzli do tej mapy i nie wiem dlaczego, może ktoś coś napisze czy miał identyczny problem, czy co i jak...

2. Po pierwsze jest problem z kotłem, gdy wrzucasz mojo do kotła i dostaniesz część pergaminu wtedy kociołek się laguje..ale masz tą część( patrz dziennik pokładowy) jeśli wypadnie coś innego niż część to kocioł działa normalnie
    Po drugie skoro mapę masz to dobrze:) a fakt że części nie wypadają ..no cóż najwidoczniej pech;/
    Sprawdzałem u mnie wszystko normalnie działa po ułożeniu mapy, przy odrobinie szczęścia mam kolejne części:)
    Przeloguj konto..wyczyść ciasteczka i spróbuj na nowo:)

3. ***SLAW-PL***

***SLAW-PL*** Czeladnik forum

Przypadkowo przed zalogowaniem, wybrałem j. angielski ( serwer europejski glob. 1 ).
    Tu kocioł działa poprawnie. Nie sprawdzałem innych wersji językowych.
    Sprawdźcie i dajcie odpowiedź czy tylko u mnie przy wyborze języka angielskiego kocioł działa poprawnie (nie wiesza się przy wypadaniu fragmentu pergaminu).
    Może przyspieszy to usuwanie błędów ; do supportu pisałem już dawno.

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Sprawdziłem, Masz rację. Zmieniłem na serwer Anglia 1 i tam faktycznie kocioł się nie "wiesza", jeżeli Napisałeś do suportu i to Zgłosiłeś to dobrze.

5. ***SLAW-PL***

***SLAW-PL*** Czeladnik forum

Ja nie zmieniłem serwera. Zmieniłem język zachowując ten sam serwer.

6. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Jezyk da sie zmienic tylko na serwerach miedzynarodowych, pl1 i pl2 jest tylko w jezyku polskim.

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Błąd ten został dawno naprawiony - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.