Kod Aktualizacja na horyzoncie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcin_ANG, 8 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

niewiem czy ma znaczenie to czy robisz przelewy ja nie robie i dostalem 1 kod

2. 乃ム乃ノム尺乙

乃ム乃ノム尺乙 Aktywny autor

2018-03-08 17:42:50
    Zamówiono 15000 x Amunicja odmrażająca. Powód: Pakiet płatności
    Zamówiono 25 x Armata Voodoo, poz. 2. Powód: Pakiet płatności
    Zamówiono 15 x Klucz. Powód: Pakiet płatności
    Zamówiono 14 x Wypolerowane lufy. Powód: Pakiet płatności
    Zamówiono 14 x Przychylność Królowej. Powód: Pakiet płatności

Cytując klasyka " Za darmo to i ocet słodki " :D

3. koper2002

koper2002 Forumowy żółtodziób

Bo to jest gra Pay2win

LadyDarkshine lubi to.
  4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Proszę zachowaj odpowiedni ton swoich wypowiedzi i zachowuj kulturę słowa pisanego.

A wracając do tego kupnu to ie do końca zależy od tego ile PLN zainwestowałeś/zainwestowałaś to otrzymasz tyle kuponów.
    Sprawdzałem przed chwilą u siebie na kontach prywatnych i na adres mailowy głównego przyszedł tylko jeden newsletter, o dziwo na 2 konto mailowe przyszedł newsletter w języku polskim i angielskim i stąd wzięły się 2 kupony.
    Oczywiście skieruję zapytanie wyżej i zobaczymy jak wyjaśni się ta sytuacja.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  5. szamankasc

szamankasc Moguł forum

PT ma nas w poważaniu.
    [...]
    Wszyscy dostali kody o 16 i jakoś nie chce mi się wierzyć, że inni dostaną je później. Przecież nie siedzi tam Pani Krysia i ręcznie nie wysyła.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 marca 2018
  6. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

przeszperaj dokladnie meila czy nie wszedl ci gdzies w smieci bo u mnie w bractwie pisali ze mieli w reklamach lub innych

7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Dlatego właśnie postaram się wyjaśnić sedno tego problemu.
    Niestety jestem zmuszony nałożyć Ci blokadę na forum.
    2.19. Korespondencja
    Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.
    Kara:
    31 pkt

8. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

W związku z małym zamieszaniem odnośnie kodów otrzymaliśmy informację od Comunity Managera :

Gracze, którzy nie otrzymali kodów - już ich nie dostaną - nic nie da się zrobić.

Gracze byli podzieleni na 3 grupy :

- Gracze nieaktywni powyżej 6 miesięcy
    - Gracze nieaktywni do 6 miesięcy
    - Gracze aktywni

Ostatnie edytowanie: 14 marca 2018
  9. Bimber2016

Bimber2016 Okazjonalny autor

to czemu ktoś dostał 3 kody a jest aktywny a ja jestem co dziennie na sf i nic nie dostałem

10. *RoyalFortune*

*RoyalFortune* Czeladnik forum

BA i jak mamy rozumieć twoją wklejkę konto aktywne cały czas a kodów nie ma, jaki macie pomysł na rozwiązanie tej sytuacji jest to dyskryminacja graczy i powyższe tylko tego dowodzi, nadaje się do zgłoszenia do prokuratora i sądu. Proponuję aby w regulaminie sprawdzić jak są interpretowane sytuacje związane z dyskryminacją graczy a to jest jawna dyskryminacja.

11. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

Ja mam to samo konto aktywne od co najmniej 6 miesięcy codziennie logowane i 1 kod dostałem

12. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Niezadowolenie Wasze zostanie przekazane do odpowiednich osob.

13. Marcin...

Marcin... Forumowy żółtodziób

Ta aktywność to dotyczy aktywności w dziale płatności chyba. buhaha.

14. *RoyalFortune*

*RoyalFortune* Czeladnik forum

na pewno nie dotyczy aktywności na morzu bo wtedy byśmy wszyscy dostali po 3 kody, zastanawiam się co to za geniusz wymyślił, zawsze był jeden kod dla wszystkich i każdy był szczęśliwy a teraz wymyślają wysyłanie kodów na @. wyślijmy każdy po 100 zgłoszeń na pomoc techniczną i jak dostaną 1 mln zgłoszeń to się zastanowią trochę nad swoimi pomysłami

15. MickiMajcher

MickiMajcher Czeladnik forum

223 kolejne logowania, zero kodu, do której grupy zostałem zaliczony?

16. 义†ŘØğДĿ†义

义†ŘØğДĿ†义 Stały bywalec

ja ponad 265 i tez guzik - jakas lipa

17. Shokaku

Shokaku Analityk forum

wow , dziękujemy bardzo . Aż się wzruszyłem. Ktoś tu chyba nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji. W grze dostaniemy kod na 50k kulek , może do tego z 15 kluczy a tu jedni dostają armaty 2 lvl do tego Kryształowy Dar na 3tygodnie ,lufy , które normalnie kosztują 200000 koron. Ile trzeba się napracować żeby na nie nazbierać .
    A po ostatniej aktualizacji jakoś więcej chętnych do pozbycia się kont .... zapewne takie praktyki jak te kody podziałają na wielu mocno zachęcająco do pozostania w grze.

18. koper2002

koper2002 Forumowy żółtodziób

Ta gra spada na psy, poł mojego bractwa nic nie dostała a płacą coś tam i są aktywni. Żenada

19. Pomornik

Pomornik Okazjonalny autor

pytanie 1:
    czy każdy wybraniec bp dostał inwidualny kod, jeśli nie to podzielcie się z nami,wyrzutkami bp.
    pytanie 2 :
    co to są te "Monety yulong" i do czego służą?

20. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

1. Prawdopodobnie każdy gracz otrzymał indywidualny kod do zrealizowania tylko na jego koncie. Po wpisaniu kodu przeznaczonego dla innego konta pojawia się błąd (prawidłowo).
    2. Monety yulong jest to waluta użyteczna na poziomach 31-35.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.