Kod Aktualizacja na horyzoncie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcin_ANG, 8 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

Dziwne:
    Mam konto aktywne od ponad roku, po ok 10 godzin dziennie na grze, w dziale płatności też jestem aktywna i nie dostaje kodu o wartości kilku stówek. Przeliczcie sobie ile te kody są warte nawet w dziale płatności armaty, dary itd. Ta gra schodzi na psy, nowym dają to czego musieliśmy się sami dorabiać siedząc godzinami i klepiąc rankingi by dostać 1 czy tam 3 armatki elitarne a oni dostają je free, to samo teraz jakieś kody dla uprzywilejowanych.

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

a czy osoby ktore wogole nic nie dostaly byly zapisane do newslettera bo to nim otrzymalismy te kody .. posprawdzajcie poczty dokladnie sam na wierzchu nie mialem tylko gdzies w bocznej zakladce pozatym upewnijcie sie czy sprawdzacie e-mail ten ktory macie przypisany do konta..

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. LadyDarkshine

wszystko sie zgadza i nic nie ma na zadnym z moich 5 kont

4. Cezary.1992

hmm to moze masz nieodpowiednia poczte byly informacje kiedys ze z niektorymi sa problemy w otrzymywaniu wiadomosci tak dokladnie nie pamietam o ktore chodzily i czy nadal sa problemy
    ja mam poczte na wp i tylko 2 kody mimo aktywnosci codziennej raz wiekszej raz mniejszej

5. LadyDarkshine

ja mam na moim koncie tzn jednym meilu bo tylko serwery zmieniam konto na pl gdzie nie gram, na globalu 1 gdzie nie gram, na 5 gdzie nie gram, na 6 gdzie gram i na ameryce gdzie tez nie gram czyli powinno mi coś przyjść a nie przyszło

6. *s*a*t*a*n*

*s*a*t*a*n* Forumowy żółtodziób

Jak wy ludzie płaczecie.Typowi Polacy, wiecznie narzekacie. Dlaczego on dostał 2, a ja jeden, dlaczego on dostał 3,a ja tylko dwa.Cieszcie się, że coś dostajecie za darmo. Nawet jakbyście dostali full konta to byście narzekali, że czegoś brakuje.

7. LadyDarkshine

chodzi o to że większość nie dostała ani jednego dlatego sprawiedliwie byłoby albo dać wszystkim te kody albo usunąć z inwentarza tym co dostali to co dostali

8. MickiMajcher

MickiMajcher Czeladnik forum

Nie chodzi o płacz, tylko o reguły rządzące grą. Jeżeli grasz wgrę, a okazuje się, że jesteś przez kogoś zaliczany do jakiejś (w domyśle gorszej) grupy graczy, to masz chyba prawo zapytać w co gramy. Chyba że komuś to odpowiada. Może bym sie tym nie przejął, gdyby
    nie przekręt na wymianie dusz z ostatniego eventu. Jeden przekręt to może być przypadek, dwa przekręty to już reguła.

9. LadyDarkshine

a to nie pierwsze takie przypadki

10. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Proponuję na poczcie sprawdzić wszystkie foldery. Mając konto na gmailu - folder oferty, na wp też jest inny folder, gdzie e-mail z kodami mógł się zapisać. Kolega wczoraj własnie tak znalazł kolejny kod :)

11. (L)egionista_1916_

(L)egionista_1916_ Czeladnik forum

To te kody były w różnych wiadomościach, czy jednej tej samej ?

12. LadyDarkshine

wszystkie zostały sprawdzone i nie ma

13. Stefano312

Stefano312 Okazjonalny autor

a jak ten kod wygladal? nazwa czy cos?

14. LadyDarkshine

kod wartości co najmniej 7stów dla wybranych inni sobie zabulą z karty kredytowej by mieć równe szanse

15. Stefano312

a kiedy byly one wysylane na emaila?

16. Cezary.1992

wczoraj ja otrzymalem o 16:01 i 16:02

17. Stefano312

wow dostalem wszystkie 3 :D juz myslalem ze ta gra jest do bani haha :D

Cezary.1992 lubi to.
  18. *RoyalFortune*

*RoyalFortune* Czeladnik forum

Stefano312 znalazłeś kody na poczcie czy pisałeś do BP zgłoszenie i otrzymałeś?

19. Stefano312

mam 14lvl na tym koncie kupilem dwa razy podwajacz i rabat kaszteli prawie zero i 23 talenty, konto zrobilem w 2016 wiec to nie ma znaczenia chyba kto ile placi

20. *RoyalFortune*

*RoyalFortune* Czeladnik forum

mnie nie interesuje co masz na koncie tylko czy kody znalazłeś na @ czy pisałeś jakieś zgłoszenie to istotne dla tych co nie dostali nic albo dostali 1 kod

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.