Kod Aktualizacja na horyzoncie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcin_ANG, 8 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LadyDarkshine

LadyDarkshine Zaawansowany

też pamiętam czasy kafelków otoczonych kostkami, ale byłeś wtedy kozak:D

Tak więc Panna Anna masz kilka kont i masz zaraz fula z miotaczy, młotków,voodo i dewastatorów- u nas większość ma po co najmniej 3 konta

Ostatnie edytowanie: 9 marca 2018
  2. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

A wg. ciebie co to jest fuullll elita:)

3. Email001

Email001 Czeladnik forum

jak tam? może naprawia w końcu te kody jednak?

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Nie ma błędu więc nie ma czego naprawiać.

5. Kpt.Desperado

Kpt.Desperado Naśladowca mistrzów

Jeśli nie ma błędu to jak nazwać takie działanie - niedopatrzenie ? :cool:
    Jedni dostają 1 , 2 kody aktualizacyjne które to zawierają armaty, kulki i inne przydatne w grze fanty- a inni nic.:eek:
    Mam konto do kilku lat, gram raczej systematycznie i należę do grona tych graczy którzy nie dostali nic.:mad:
    Jeśli kod aktualizacyjny jest jakąś formą rekompensaty powinni go dostać wszyscy, a nie tylko wybrańcy.
    Pisałem w tej sprawie do PT, ale niestety nie mają na to wpływu.
    Moje pytanie brzmi następująco - kto w takim razie jest odpowiedzialny a całe to zamieszanie i pewne ,,niedopatrzenia'' ?

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2018
  6. Kłosek

Kłosek Forumowy żółtodziób

BA skoro według BP nie ma błędu proszę zadaj tam wyżej pytanie na jakich zasadach były rozsyłane kodu osobiście żądam odpowiedzi na to pytanie oraz dla czego gracze są dyskryminowani co jest niezgodne z regulaminem gry

7. PierrNicze

PierrNicze Forumowy żółtodziób

na niemieckim forum jest za co te kody byli kodami 1 za nielogowanie dluzsze niz 6 miesiecy 2- mniej niz 6 mcy a 3 dal tych co sie loguja regularnie od 6 mcy

8. Kpt.Desperado

Cóż jeśli te kody aktualizacyjne były za systematyczność logowania, to ktoś naprawdę konkretnie sobie w tym momencie zażartował.
    BP ma niewątpliwie wgląd w statystyki logowania. Kto w takim razie ponosi odpowiedzialność za brak kodów u graczy ?
    Czy ktoś z szanownej ekipy jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie ?
    Macie zamiar coś z tym zrobić , czy po prostu zbagatelizujecie całą sytuację, uważając że nic się nie stało , że nie ma żadnych nieprawidłowości - że po prostu wszystko jest ok ?
    Fakty jednak mówią same za siebie. Ktoś naprawdę pokpił sprawę.

Ostatnie edytowanie: 10 marca 2018
  9. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Jarku odpowiadałam tylko na post powyżej ;) Wg mnie full elita w obecnej formie gry nie jest możliwa do osiągnięcia, zawsze są jakieś nowości;)

Ekipa może jedynie przekazać niezadowolenie graczy do odpowiednich osób, co też zostało uczynione. Nikt z ekipy kodów graczom nie prześle, ponieważ nikt z nas nie ma takich możliwości.
    Za braki kodów w niektórych przypadkach odpowiedzialność ponoszą sami gracze, ponieważ nie zaznaczyli, iż chcą otrzymywać newsletter, nie został potwierdzony e-mail lub e-mail który przypisany jest do konta nie jest aktywny. Nie mamy również wpływu na to ile kodów i komu zostało wysłane, to już nie nasza działka.

10. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

no co ty nie powiesz ja to kajaczek :mad:

11. Globetrotter™

Globetrotter™ Stały bywalec

mi się wydaje że po prostu nie mieliście włączonego newslera, nie zaakceptowaliście podczas rejestracji prawdopodobnie na własne życzenie żeby nie dręczyli was reklamami a tu ZONK jest na odwrót miejcie tylko do siebie teraz pretensje, mi też by w gardle ta sytuacja staneła, ale to wasza tylko wina.

12. Kpt.Desperado

Jeśli chodzi o adres e-mail to jest aktywny , natomiast co do newsletter nie pamiętam czy zaznaczałem. Gdzie to można ewentualnie sprawdzić ?

13. SCM_Spacja

Kajuta- dane dostępowe - newsletter - ma być "TAK"

14. *RoyalFortune*

*RoyalFortune* Czeladnik forum

skoro kody były za systematyczność to ja się loguję systematycznie od 2010 roku mam newsletter zaznaczony na tak i potwierdzonego @ i co dostałem 1 kod to żarty są, kpiny z graczy, bajki opowiadacie bo jak zawsze umywacie ręce i nie ściemniajcie ze nic nie możecie bo też macie panel zgłoszeniowy więc zacznijcie go używać, nie mam nic do BA czy Modów bo nie macie aż takich uprawnień ale jak widzę ze nikt problemu nie widzi to mnie krew zalewa bo wydałem na tą grę górę kasy a nie lubię jak mnie ktoś ... za moją kasę. Nic dziwnego że w tej grze 99% lata na botach bo jak są dymani za uczciwość to jakoś trzeba ... tych nierobów z BP.

a i konkretnie chciałbym żeby tutaj pojawiła się informacja za co były kody i na jakiej podstawie były przydzielane informację oficjalną poproszę od Ekipy BP mam do tego prawo i żądam aby się ona ukazała na tym forum, a nie że gracze szukają na innych forach takich informacji.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 marca 2018
    Shokaku lubi to.
  15. SCM_Spacja

Napisałam wyżej, że niezadowolenie graczy zostało zgłoszone odpowiednim osobom i tylko tyle jako ekipa możemy zrobić. Napisałam również to, że nie mamy wpływu na to kto i ile kodów otrzymał. Więc proszę czytać dokładnie i zachować kulturalny ton wypowiedzi. Rozumiem zdenerwowanie i oburzenie, które gracze wyrażają na forum i na czacie, ale kulturę wypowiedzi należy zachować mimo wszystko.

16. SCM_Spacja

Wejdź na stronę 2 tego tematu i przeczytaj informację BA, która ukazała się w czwartek o 21:44. Niczego gracze szukać nie muszą na innych forach, ponieważ i u nas informacja była podana.

17. LadyDarkshine

A zajmiecie się tym, że niektórzy powpisywali sobie po 15 kodów na jedno konto?

18. ZGADULA

ZGADULA Młodszy ekspert

nie ma takiej możliwości chyba.

19. LadyDarkshine

jest, kod można użyć raz ale nie jest powiedziane na jakim koncie

20. IDCXD

IDCXD Forumowy żółtodziób

super zabawa,
    nic nie dostałem :)
    nawet nie miałem pojęcia że coś było rozdawane

Status tematu: