kod do gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lolek1989, 10 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek1989

lolek1989 Okazjonalny autor

Chodzi mi o ten kod ICEKRAKENSUPPORT
    Kiedy to zostało
    dodane dnia 8 sierpnia? bo jakoś go wcześniej nie widziałem zrobiliście syf na forum z kodami bo są 2 tematy z nimi zwiazane i dodajecie coś po czasie! Jak ja mam teraz z tego skorzystać??

2. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

ICEKRAKENSUPPORT

Kod na 10.000 Amunicji lodowej i 25.000 Amunicji z jadem krakena.
    Kod ten jest ważny do 7 sierpnia

Przypominam że jest to zbiór kodów jakie były. Aktualne - ważne kody, będą umieszczane w tym temacie--> https://board-pl.seafight.com/threads/aktualne-kody.54928/

Proszę czytać ze zrozumieniem;)
    W tym wątku była informacja 16 lipca, że wprowadzono kod:) Więc nic nie dodajemy po czasie ;)

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Po pierwsze Temat na forum nie musiał powstać, są oficjalne ogłoszenia, oficjalna strona na f. Ale powstał, aby ułatwić Wszystkim życie. Są dwa tematy aby było jasne, jakie były kody i do kiedy ważne. Powstał drugi temat, ponieważ Gracze narzekali na przejrzystość tematu. Nikt tu żadnego "syfu" nie robi, wszystko jest jasne, pozdrawiam.

W temacie wszystko jasne, brak aktywności - zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 sierpnia 2015
    SCM_Spacja lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.