Kod na armaty?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MINI☆BARÇA☆.PL-, 26 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dlaczego mi nie działa kod na armaty?
    Gracz na czacie napisał, że jest kod na armaty voodoo a on nie działa dlaczego?

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie ma żadnego kodu na armaty Vodoo. Nie wszystko co jest pisane na czacie gry jest prawdziwe, pozdrawiam.

3. Czyli łapie się pod:
    • podawanie fałszywych informacji, jak np. nieprawdziwa informacja o akcji specjalnej "Magellan na mapie 6/1", jeśli taka akcja się akurat nie odbywa.
    ??

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Czy Masz jeszcze jakieś pytania do tego tematu??

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2014
  5. Gdzie można zgłosić złamanie regulaminu?

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

7. Dziękuję za fachową obsługę:) Gdzie mogę pochwałe złożyć na twoją pracę?

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Na forum nie na takowego działu przeznaczonego do skarg czy też pochwał na temat pracy Ekipy. Cieszę się ze mogłem pomóc, pozdrawiam.

9. To gdzie mam napisać pochwałę? Może lepszą premie dostaniesz

10. MOD_Wolf

MOD_Wolf Guest

Niestety już nie mamy na forum działu w którym można pochwalić kogoś. Jestem jednak pewien, że Ci którzy powinni zauważą tą sytuację. Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc w tym temacie?

11. nie, temat do zamknięcia. Kto pierwszy ten lepszy :D

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak więc zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.