Kod na HP i klucze

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 1 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Witam,

wczoraj użyłem kodu na wzmocnienie ze stali nierdzewnej i 20 kluczy, ale nie dopisało mi ich do konta. Kod był ważny do końca lutego, więc wczoraj jeszcze był ważny. Ponadto mam wpis w dzienniku o dopisaniu tych rzeczy ale nie mam ich na koncie:
    2015-02-28 09:51:23Zamówiono 20 x Klucz. Powód: Pakiet płatności
    2015-02-28 09:51:23Zamówiono 1 x AddBuff_17_45. Powód: Pakiet płatności

Co zrobić z tym fantem?

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

byc moze to blad po aktualizacji przeloguj sie jak nie bedziesz mial to support tylko on dopisuje przedmioty do kont

MOD_Demoniczny lubi to.
  3. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

Witam tak samo u mnie klucze dopisało a HP nie dopisało wiec naprawic to szybko;)
    NAVAL;ZŁY

4. Witam.
    Na Forum był podany kod na 20 kluczy i 75000 HP na 14 dni wazny do konca lutego.
    Kod został wbity przed końcem lutego tj. 26 lutego. Niestety dopisalo tylko klucze, mimo wpisu także o HP - Zamówiono 1 x AddBuff_17_45. Powód: Pakiet płatności. Support twierdzi, ze problem znany i zgloszony programistą.
    W takim razie proszę BA o informację na forum o tym błędzie i postępach w jego naprawie.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

Proszę zawsze przed założeniem tematu upewnić się, że nie powiela Pan wątków.
    Mod_*Angua*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2015
  5. Skoro nie ma info od BA o bledzie uznalem, ze nikt o tym nie napisal.

6. Przelogowanie nie pomaga, przez kilka dni logowalem sie i bez zmian. Support powiadomiony, jednak brak tego tematu na forum w sekcji bledow w grze mnie zdziwil.

7. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Błąd został zgłoszony, proszę o odrobinę cierpliwości :)

8. Nowy kod jeśli chodzi o kadłub nie działa, a nie przypominam sobie żebym wykorzystał jakikolwiek kod dający hp, to samo tyczy się tego, który był do wykorzystania do końca lutego, on również nie działał

9. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Proszę w takiej sytuacji zgłosić to do supportu.

10. kemoT

kemoT Książę forum

Ten kod który teraz dali to jest ten sam co był wczesniej, tylko go przedłużyli. jeżeli go wykozystałeś to już nie dasz rady drugi raz ( tak na mój rozum), tylko, że mi tamten kod nie dopisał HP a support odpisał mi tylko że poblem przekaże dalej i dziękuje mi za współpracę :confused:

11. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Gracz zgłasza, że z kodu nie korzystał w ogóle, a kod nie działa. Taki problem może rozwiązać tylko pomoc techniczna.

Proszę o trochę cierpliwości, błąd z niedopisanym HP został zgłoszony i czekamy na jego rozwiązanie :)

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

kemoT No jak tam z tym kodem ??

13. Z supportu tylko pisza, ze blad jest im znany i pracuja nad tym od dwoch miesiecy. Wiadomo, ze nic z tym nie zrobia i zadnej rekompensaty nie dostalismy za to.

14. Temat nieaktywny zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.