Konfiguracja Armat

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ±.K.Д.C.±, 28 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ±.K.Д.C.±

±.K.Д.C.± Okazjonalny autor

Mam problem z konfiguracja armat. Mam tylko jedna nie i nie mogę stworzyć więcej. Przy próbie stworzenia nowej wyskakuje zapytanie odnośnie tego czy nowa konfiguracja ma być pusta czy pełna. Kiedy kliknę odblokuj nic się nie dzieje. Nie pobiera mi złota ani nie dodaje strony. Odświeżałem mapę, przelogowywałem się i czyściłem ciasteczka. Nic nie dało. Jakies pomysły co z tym zrobić?

2. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Najwyraźniej jest błąd z tworzeniem zakładki przez "Zestawienie wartości statku", więc póki co zgłaszam i trzeba czekać na naprawę :)

Ostatnie edytowanie: 28 czerwca 2016
  3. _dzidek*_

_dzidek*_ Okazjonalny autor

sprobuj stworzyc konfiguracje w zakladce z zaloga, czyli te szabelki na mapie morza ;)

MOD_Bushido lubi to.
  4. ±.K.Д.C.±

±.K.Д.C.± Okazjonalny autor

Wow pomogło :D Wielkie dzięki, wystarczyło wejść przez szabelki :)

_dzidek*_ lubi to.
  5. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

to napisz moze jak to zrobic bo u mnie lipa jakos nie wychodzi

6. MOD_Bushido

plus.png

Klikasz na mieczyki --> potem klikasz tego plusa i takie coś Ci wyskakuję :p
    Przez " Zestawienie wartości statku " tworzenie konfiguracji do armat i belek nie działa, to akurat zgłoszone, ale przez " Załogę " tzwn. mieczyki działa ;)

7. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

dzieki :)

MOD_Bushido lubi to.
  8. MOD_Bushido

Błąd został naprawiony.
    Zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.