konfiguracje

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niszczyciel13, 25 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niszczyciel13

niszczyciel13 Forumowy żółtodziób

witam mam taka prośbę czy mógłby ktoś mi opisać krok po kroku jakie kamienie w towarzyszach i na statku najlepiej dać w konfiguracjach do bota i do walki plus jakie kasztele ? byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam :)

2. I jak chcesz full do gracza to Specjalny kamień + 5 % do gracza potem
    Prawdopodobieństwo.trafienia i obrażenia zadawane armatami te czerwone kamienie
    Prawdopodobieństwo uniku i unikanie to te niebieskie
    To na statek .
    A na smoczku kamień specjalny + 1000 do amunicji elitarnej, prawdopodobieństwo Uniku i prawdopodobieństwo trafienia .

Takie combo do PvP jeżeli masz ożebrowanie na 3 poziomie przynajmniej ze 8 sztuk to lepiej je włożyć niż trzymać belki zwykłe.
    Sprawdzone na becie więc legit.
    Na becie mam 4 poziomu ożebrowanie i mam uniku prawie 80 % więc kozak przy 351 armatach na full młotach 4 poziomu w gościa full osłona na kamieniach 5 % do gracza , 25 % do obrażenia zadawane armatami 25 %, Prawdopodobieństwo.trafienia i 22 % prawdopodobieństwo trafienia bo nie mam wszystkich sakw bije po 140 kryty więc legit tylko musisz jeszcze sb kasztele ustawić pod gracza. Jak bym miał 26 wszystkie kamienie to 158 k by weszło kamienie powyżej 24 lvl już dają dużą salwę jak się je robi na większy poziom.

Myślę że pomogłem! ^_^

3. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Brak aktywności w temacie więc zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.