Konkurs: "Zbieraj kody - wygrywaj nagrody" - dyskusje.

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika MOD_WindWhisper, 22 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

czy jest możliwość porozmawiania z tobą MOD_WindWhisper ?

2. Wszystko zależy od celu rozmowy, natomiast zawsze możesz napisać co Cię trapi w moim temacie w dziale "Ekipa".

Nie wiesz o czym mówisz :)

3. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

na temat konkursu oczywiście :p chciałem sie czymś z toba podzielić

---

przepraszam za dubla ale nie da sie edytować :p czy jeżeli jest kod dodany i pisze edytowano 40min temu to znaczy ze ten kod był widziany przez 40min i nikt go przez ten czas nie znalazł ? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 stycznia 2015
  4. ~OLIMPIC~

~OLIMPIC~ Młodszy ekspert

jakiś dziwny ten konkurs większości kodów wo gule nie widzę na tym forum

5. To oznacza, że tyle minut temu został dodany kod. Porównaj sobie to z godziną dodania kodu przez kogoś w temacie zgłoszeniowym i na tej podstawie będziesz wiedział, przez ile czasu kod nie został odnaleziony.

Złapałeś mnie. Część kodów podajemy na innym forum :(
    Wszystkie są w postach moderatorów, ale na cały dzień są tylko 3. Kto szuka ten znajdzie.

6. ~OLIMPIC~

No to fes to ja se moga szukać tak do końca konkursu i ani 1 nie znajde lipa jak nie wiem

7. Inni gracze znajdują, a to znaczy, że kody są widoczne dla każdego. Kwestia szczęścia.

8. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

czyli zmiana widzę pomogła skoro tak długo szukali :) MOD mógł byś wywalić ten brzydki post co dodałem żeby nie psuł konkursu wiesz ten na początku :)

i pytanko mam jakie te nagrody mozna dostać jeszcze ?

''Została również przewidziana dodatkowa nagroda dla gracza, którzy zbierze największą ilość kodów.''

9. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

taa ja zawsze spóżnie chwile:(

10. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

chodzi o pokład mojo

11. Który post? Podaj, proszę, link bezpośredni do niego. Możesz go otrzymać poprzez kliknięcie na numerek posta, który znajduje się obok opcji "Odpowiedz".

12. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

numer 19 :p dzięki i powodzenia może nowe kody juz sa hihi :p

13. ~OLIMPIC~

jeszcze fajnie by było jak by ktoś podpowiedział jak zobaczyć wszystkie fora bo mam tylko PL ;// i nie umie go zmienić

14. Gotowe.

Kody umieszczane są tylko i wyłącznie w postach moderatorów na forum PL.

15. ~OLIMPIC~

to ktoś mnie tu w głupka robi czy jak ? albo tylko na PL albo tak jak wyższy post wyglądał

~OLIMPIC~ napisał:
    jakiś dziwny ten konkurs większości kodów wo gule nie widzę na tym forum
    Złapałeś mnie. Część kodów podajemy na innym forum :(
    Wszystkie są w postach moderatorów, ale na cały dzień są tylko 3. Kto szuka ten znajdzie.

16. To był żart.

17. ~OLIMPIC~

Spoko czyli i tak dalej głupi jestem bo nie wiem gdzie tego szukać ;P bo nigdzie nie widze

18. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Szukaj pod postami MODow :p

19. Nigdzie nie widzisz, bo po prostu nie udaje Ci się znaleźć. Kody znajdują się pod postami moderatorów forum PL, ale nie pod każdym, bo tylko pod trzema wybranymi każdego dnia.

Edit:

Polecałbym stosować się do zasad konkursu, gdyż za ich nieprzestrzeganie grozi dyskwalifikacja. Dokładnie chodzi o poniższy punkt.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 stycznia 2015
  20. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

W jakich działach mogą pojawiać się kody?o_O

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.