Konto PL1

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ряіνдтεя[KWF], 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ряіνдтεя[KWF]

Ряіνдтεя[KWF] Czeladnik forum

Witam!
    Zakładam ten temat z nadzieja ze ktoś zdoła mi pomóc. Otóż w 2012 zmieniałem na swoim koncie adres e-mail i w dziwny sposób konto znikło lub zostało po prostu skradzione!. :( Na mailu gdzie konto powinno zaistnieć nie ma żadnej wzmianki o tym ze adres został zmieniony a na starym adresie konto znikło sprawdzałem 2 razy podany nowy adres się w 100% zgadzał i nie wiem gdzie leży błąd. Jak teraz mam odzyskać konto nie pamiętam numeru ID konta a było ono dosyć dobrze wyprowadzone (talenty, kasztele, armaty) Pisałem do supportu i tak naprawdę w niczym mi to nie pomogło i nic się z tego nie dowiedziałem. Czy istnieje możliwość dopasowania numeru ID do daty zakładania konta? czy te numery idą w kolejności czy są w jakiś sposób losowane. Jeśli by ktoś z was miał jakiś pomysł z chęcią skorzystam z waszej pomocy

PS: Czy da się na poczcie o2 sprawdzić w jakiś sposób archiwum wiadomości od 2012 roku ?

2. out`git

out`git Okazjonalny autor

sprawdz ID po nicku konta, potem pisz do supportu podajac to o co poprosza

3. Ряіνдтεя[KWF]

Podany nick nie istnieje.Nie Istniał odkąd zmieniłem maila. Mam pewne przypuszczenia do nowego nicku ale nie jestem pewny

4. Nie obiecuję sukcesu, ale możesz spróbować napisać do administracji serwisu pocztowego "o2" z zapytaniem o udostępnienie wiadomości z danego przedziału daty. Być może przechowują takie wiadomości na swoich serwerach.

Jeśli chodzi o pomoc ze strony pomocy technicznej to musisz liczyć się z tym, że bardzo sceptycznie podchodzą do udzielania danych odnośnie konta, gdyż wygląda to jak próba wyłudzenia danych dostępowych.

5. Ряіνдтεя[KWF]

Czyli jak ich mam przekonać że to mi skradziono?. I jak najlepiej to rozegrać? po 2 latach nieobecności pamiętam parę detali z konta

6. Obawiam się, że znając jedynie parę detali z konta może nie wystarczyć, bo "parę detali" może znać każdy. Posiadasz dostęp do poczty e-mail, na które zostało założone konto?

7. Ряіνдтεя[KWF]

Dostępu do starego maila nikt nie miał do nowego ( na ten co próbowałem zmienić tez nikt) Pisząc "parę detali" miałem na myśli nieco szerszy zakres. Ale proszę wytłumaczcie mi to jak to jest że na starym mailu widnieje wiadomość że zmiana adresu e-mail jest zrealizowana i potwierdzona a na nowym mailu nie ma żadnej wzmianki o jakiejkolwiek zmianie maila i tak jak już pisałem wprowadzony nowy mail zgadza się w 100%

8. Miałem na myśli czy TY (jako pierwotny właściciel konta) posiadasz dostęp do poczty e-mail, na które konto zostało założone.

9. Ряіνдтεя[KWF]

Teoretycznie nie ja jestem właścicielem tego maila i jak również nie mam do niego dostępu ale właściciel owego konta zapewnia mnie ze zmiana adresu potwierdził (w co mu wierze osobiście, znamy sie już od dłuższego czasu i nie widzę sensu żeby miał powód aby mnie oszukiwać.

10. Pomoc techniczna nie angażuje się w pomoc z odzyskaniem utraconych danych lub skradzionych kont, których nie jesteś pierwotnym właścicielem.

11. Ряіνдтεя[KWF]

Ale to ja gralem na koncie konto bylo moje chcialem je wziasc na maila gdzie mam wszystkie swoje konta i w tym momencie dzieje sie cos dziwnego bo konto zniklo

12. W poprzednim poście napisałeś, że nie jesteś właścicielem pierwotnego e-maila, na które konto zostało założone. Po tym wnioskuję, że nie jesteś również pierwotnym właścicielem konta, czyli z jakiegoś powodu zostało one Tobie przekazane, a w takim przypadku pomoc techniczna nie udzieli żadnych informacji na temat konta.
    Podczas poprawnej zmiany adresu e-mail konto nie może od tak zniknąć. Upewnij się czy aby na pewno wpisałeś poprawny nowy adres e-mail oraz czy nikt nie ma/miał dostępu do nowego adresu e-mail. Kradzieże dokonują się wtedy, gdy ktoś zostawi otwarte drzwi włamywaczom.

13. Ряіνдтεя[KWF]

Tak jak juz mowilem wpisany nowy adres jest w 100% poprawny i nie wiem gdzie lezy problem

14. Czy na nowy adres e-mail przyszedł link z potwierdzeniem zmiany adresu? Jeśli nie to kiedy została dokonana czynność zmiany adresu?

15. Ряіνдтεя[KWF]

Na nowy adres nie przyszła wiadomość o zmianie maila lecz na starym widnieje wiadomość ze została przeprowadzona pomylśnie

16. Czyli reasumując: jak dobrze rozumiem to dokonałeś poprawnie zmiany adresu e-mail i po tym nie możesz zalogować się na swoje konto? Jesteś w 100% pewny, że nowy adres został wpisany poprawnie, a mimo tego nie przyszła żadna wiadomość. Tak?

17. Ряіνдтεя[KWF]

Tak jestem pewny na bank ze podany adres był poprawny. Jutro powinienem dostać odpowiedz z poczty czy można uzyskać dostęp do archiwum z roku 2012-2013 ale nie przypominam sobie żeby owa wiadomość do mnie dotarła.

18. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak dalszego zainteresowania tematem.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.